ΚεντρικήΟμορφιά

Έχετε σπυράκια στους γλουτούς; Αντιμετωπίστε τα μόνο με μαγειρική σόδα

4/8/2022

Η ακμή πολλές φορές είναι απρόβλεπτη καθώς μπορεί να εμφανιστεί σε πολλά μέρη του σώματός μας. Συγκεκριμένα, ένα μέρος είναι και η περιοχή των γλουτών καθώς υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ενοχλητικά σπυράκια. Ωστόσο η λύση με την μαγειρική σόδα θα σας “λύσει” τα χέρια.

Αντιμετωπίστε την ακμή με μαγειρική σόδα…

Η acne vulgaris, που σημαίνει “κοινή ακμή”,συχνά εμφανίζεται σε διάφορες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του στήθους, των ώμων, της πλάτης και των γλουτών .VIRAL ΕΙΔΗΣΗΑγέλαστος στην θάλασσα – Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιώργου Μοιραράκη 2 περίπου μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη

Από την άλλη, Η πιο κοινή αιτία για την ακμή των γλουτών είναι η θυλακίτιδα. Ο όρος θυλακίτιδα χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη φλεγμονή του θύλακα της τρίχας. Η μόλυνση αυτή, συνήθως, προκαλείται από βακτήρια ή μύκητες.

Το μείγμα

  • 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (20 γρ.)
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι (50 γρ.)

Ρίξτε τη μαγειρική σόδα μέσα σε ένα μπολ και ανακατέψτε την με τις κουταλιές μέλι, μέχρι να γίνουν μια παχύρευστη πάστα.

Απλώστε την πάστα σε όλο το πρόσωπό σας ή μόνο στις περιοχές του δέρματος που έχουν σπυράκια και αφήστε την να δράσει για 30 λεπτά.

Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και επανάλαβετε την εφαρμογή δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Πύργος: Αυτοκίνητα & μηχανές αντίκες, θα «στολίσουν» την κεντρική πλατεία της πόλης

xristiana

5η Επίδειξη Μόδας AMEA Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana