ΚεντρικήΚοινωνικά

Στις 22 Αυγούστου Ανοίγει Και Πάλι Η Αυλαία Του Φεστιβάλ Γλυφάδας

16/8/2022

Σπουδαίες κινηματογραφικές ταινίες, υπέροχες θεατρικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες αλλά και σινεμά και κουκλοθέατρο για τους λιλιπούτειους θεατές ! Στο χώρο εκδηλώσεων της Γ’ Μαρίνας και σε εννέα σύγχρονες παιδικές χαρές (Πλ. Καραϊσκάκη, Πλ. Μακεδονίας, Πλ. Αγίας Τριάδας, Πλ. Εσπερίδων, Πλ. Ξενοφώντος, Αγίου Παύλου, Παλμύρας, Ηφαίστου, Αρκάδων Ηρώων) το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας με δωρεάν είσοδο και άνετη πρόσβαση για όλους ομόρφυνε το καλοκαίρι στην πόλη μας, χάρισε μοναδικές βραδιές διασκέδασης και υπόσχεται εξίσου δυναμική συνέχεια από τις 22 Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δημιούργησε και φέτος μια ξεχωριστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με πολλή αγάπη και με την στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. -του Νομικού Προσώπου του Δήμου για τα Πολιτιστικά- και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου. Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ. «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος αγκαλιάζει με τόση ζεστασιά τις εκδηλώσεις, είναι κάτι που το έχουμε όλοι μας ανάγκη αυτή την περίοδο. Θα κάνουμε διακοπή δύο εβδομάδων και θα συνεχίσουμε από τις 22 Αυγούστου με πολύ όμορφες, προσεκτικά διαλεγμένες εκδηλώσεις στη Γ΄ Μαρίνα και στις παιδικές χαρές για τους μικρούς μας φίλους», τόνισε ο κ. Παπανικολάου και ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι σε όλους».

«Έχουμε φροντίσει ώστε να υπάρχει ευρεία γκάμα επιλογών στις φεστιβαλικές εκδηλώσεις και χαιρόμαστε που ο κόσμος ενθουσιάζεται, συμμετέχει, χορεύει, τραγουδάει, διασκεδάζει, τα παιδιά αγκαλιάζουν με πολλή χαρά τις παραστάσεις κουκλοθέατρου, είναι κάτι συναρπαστικό», υπογραμμίζει η κ. Παπάζογλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του στο χώρο εκδηλώσεων της Γ΄ Μαρίνας. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και πληροφορίες για τις παραστάσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/festival

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

xristiana

Ευερέθιστο έντερο: Οι αλλαγές που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση των συμπτωμάτων (εικόνες)

xristiana

Προϊόντα ομορφιάς: Μήπως ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσετε;

xristiana