ΚεντρικήΟμορφιά

Η hair colorist της Μπέλα Χαντίντ μοιράζεται συμβουλές ομορφιάς που όλες θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

31/8/2022

Πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας σωστά.

Τι κοινό έχουν η Μπέλα Χαντίντ, η Ντούα Λίπα, η Κλοέ Σεβινί και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι; Εκτός από το ότι είναι εντυπωσιακές, διάσημες παρουσίες, όλες τους έχουν υιοθετήσει το χρώμα των μαλλιών τους από την Jenna Perry, η οποία έχει γίνει μια από τις πιο περιζήτητες hair colorists της εποχής, καθώς προσφέρει στις διάσημες πελάτισσές της ένα χρώμα μαλλιών εντελώς ξεχωριστό, αλλά ταυτόχρονα αβίαστο και ζωντανό.

Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθούν κάποιες συμβουλές ομορφιάς για τα βαμμένα σας μαλλιά, που η διάσημη και επιτυχημένη hair colorist μοιράστηκε με το Byrdie.

Βεβαιωθείτε ότι ένα νέο χρώμα ταιριάζει στη ζωή σας (και στον προϋπολογισμό σας)

https://www.instagram.com/p/CcAq1-0FuHD/?utm_source=ig_embed&ig_rid=28f91122-2b0c-4375-afef-ad56f5cf9c21

Όταν αποφασίζετε για μια νέα απόχρωση, πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσετε τον τόνο του δέρματός σας και το χρώμα των ματιών σας, αλλά και τη ρουτίνα συντήρησης που θα χρειαστούν τα μαλλιά σας. Υπάρχουν χρώματα που απαιτούν περισσότερη συντήρηση, όπως το χάλκινο, οπότε θα πρέπει να τα συνυπολογίσετε όλα αυτά στον τρόπο ζωής σας πριν βάψετε τα μαλλιά σας. «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, σίγουρα», εξηγεί στο Byrdie.

Προστατέψτε το χρώμα των μαλλιών σας αυτό το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/Cdf7wYuua5o/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dfb9cc11-9dc5-4152-92f5-99623f576f40

Σύμφωνα με την Perry αν βρεθείτε στην παραλία, προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας, χρησιμοποιώντας ένα leave-in spray. Αυτό που κάνει είναι να προστατεύει τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες, ενώ βοηθάει και στο εύκολο χτένισμά τους. Στην περίπτωση που θελήσετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που κρατάει τα μαλλιά σας όμορφα και αποτρέπει το φριζάρισμα, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύσει και το χρώμα των μαλλιών σας.

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις

https://www.instagram.com/p/CWGVLt8rR5K/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f53c32f9-1824-4a65-80d7-b41e15f2261b

Φέρτε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες στον κομμωτή σας όταν κάνετε μια μεγάλη αλλαγή για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλετε.

Παίξτε με τα μαλλιά σας

https://www.instagram.com/p/CbirpE2u0g3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f2f88000-710d-4646-908a-7611b8650cbf

«Λατρεύω τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Νομίζω ότι το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να είσαι παιχνιδιάρης! Λατρεύω όλες τις κορδέλες που βλέπω τα κορίτσια να βάζουν στα μαλλιά τους και τα scrunchies. Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου καλοκαιρινές τάσεις», αποκαλύπτει η διάσημη hair colorist στο Byrdie.

Το ξανθό αποτελεί πάντα τάση

https://www.instagram.com/p/CPN2HW2HiGp/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c68f25e9-f7fa-4109-a060-dc3d19ab2558

Σύμφωνα με την Perry, το ξανθό χρώμα στα μαλλιά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. «Υπήρξαν τόσες πολλές φάσεις ξανθών μαλλιών -αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιο φυσικές αποχρώσεις-, αλλά αν το δεις συνολικά, είναι πάντα το ξανθό χρώμα μαλλιών [που είναι τάση]».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

10 ροφήματα που μπορούν να πίνουν οι διαβητικοί (video)

xristiana

Καμίνι η χώρα, στους 40+ βαθμούς «κολλημένος» ο υδράργυρος

xristiana

ΥΠΕΝ: «Πράσινο» στο αιολικό των 80 MW της Siemens Gamesa στη Μαγνησία

xristiana