ΚεντρικήΟμορφιά

Δείτε πως θα διατηρήσετε το μαύρισμα σας ακόμη κι αν δεν πηγαίνετε στη θάλασσα καθημερινά!

28/8/2022

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που επιστρέφουν από τις διακοπές αρχικά θα πρέπει να σας ευχηθούμε καλό κουράγιο μιας και θα πρέπει να περάσετε λίγες μέρες στην πόλη πριν έρθουν όλοι οι γνωστοί σας που βρίσκονται ακόμα στα νησιά.

Επιβάλλεται να σας πούμε ότι υπάρχουν και θετικά. Όπως για παράδειγμα οι άδειοι δρόμοι, η ησυχία και η άμεση εξυπηρέτηση σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και οι εκπτώσεις που διαρκούν όλο το μήνα και μπορείτε να βρείτε μικρούς θησαυρούς.

Το σίγουρο είναι ότι έχετε αποκτήσει τέλειο μαύρισμα και θέλετε να κάνετε ότι γίνεται ώστε να έχει διάρκεια μιας και δεν θα είστε πλέον καθημερινά στην παραλία. Μη σκάτε. Υπάρχουν τρόποι και μάλιστα πανεύκολοι.

Ενυδάτωση: Εκ των έσω αλλά και εξωτερικά. Και τι σημαίνει αυτό; Αρχικά πρέπει να πίνετε πολύ νερό ώστε να δώσετε στον οργανισμό σας την υγρασία που έχει ανάγκη.

Επίσης εμπλουτίστε τη διατροφή σας με λαχανικά και φρούτα που χαρίζουν λάμψη και τέλεια όψη στο δέρμα. Αμέσως μετά το ντους θα πρέπει να απλώνετε μία πλούσια ενυδατική κρέμα με βιταμίνες στη σύνθεση της αλλά και έλαια που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση.

Επίσης, ακόμη κι αν δεν είστε σε κάποιο νησί είναι καλό να απλώνετε το after sun αφού είναι το προϊόν που θα ενισχύει το μαύρισμα και το κρατά αναλλοίωτο.

Προσοχή στη διατροφή: Οι σωστές τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες A, C και E είναι ότι καλύτερο για το δέρμα σας.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού (αλλά και του χρόνου) να προτιμάτε λαχανικά όπως είναι το μαρούλι, οι  ντομάτες και το σπανάκι αλλά και φρούτα όπως είναι τα ροδάκινα και το πεπόνι.

Αποφύγετε την απολέπιση: Γνωρίζουμε ότι αγαπάτε τα scrub αφού απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα αφήνουν το δέρμα βελούδινο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως αν το παρακάνετε θα απομακρύνετε μαζί και το μαύρισμα. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε καλό είναι να επιλέξετε μια απαλή φόρμουλα ή να χρησιμοποιείτε απλά τη παλιά, κλασική μέθοδο, δηλαδή τη λούφα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ειδικό χώρο και Δικαστικό Αντιπρόσωπο ζητούν τα ΑμεΑ για να ψηφίσουν ισότιμα στις εκλογές της 25η Ιούνη

xristiana

Αλλάζω Συσκευή: Ανοίγει η πλατφόρμα τον Φεβρουάριο για την ενίσχυση 10.000 επιχειρήσεων από 40% έως 50%

xristiana

Νόστιμο μελιτζανόρυζο

xristiana