ΚεντρικήΟμορφιά

Γιατί να κρατήσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας δροσερή για το καλοκαίρι

14/8/2022

Ποια τα επιπλέον οφέλη όταν διατηρείτε τα προϊόντα ομορφιάς σας στο ψυγείο.

Αν ψύχουμε τα τρόφιμα που βάζουμε στο σώμα μας, γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και με τα προϊόντα που βάζουμε στο δέρμα μας; Το έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Ακόμα και αν η περιποίηση της επιδερμίδας σας αποτελείται από τα ίδια λίγα προϊόντα κάθε πρωί και βράδυ, το να τα διατηρείτε όλα μέσα σε ένα παγωμένο μίνι ψυγείο θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τη ρουτίνα σας.

Αν δεν είστε φανατική αναγνώστρια blogs ομορφιάς, όμως, η ιδέα της αγοράς ενός μίνι-ψυγείου αφιερωμένου αποκλειστικά στην αποθήκευση των προϊόντων φροντίδας του δέρματος πιθανόν να ακούγεται λίγο παράξενη -αλλά η τάση αυτή σαρώνει στην πραγματικότητα τη σκηνή της ευεξίας εδώ και χρόνια. σύμφωνα με την Teen Vogue.

Ιστοσελίδες όπως το Into the Gloss υποστήριζαν την ψύξη των προϊόντων ήδη από το 2015, ενώ σήμερα, ένας εντυπωσιακός αριθμός εμπορικών brands πωλεί μικρότερα ψυγεία που διατίθενται στην αγορά ειδικά ως ειδικά ψυγεία ομορφιάς.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός ψυγείου για τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

Μίνι ψυγείο προϊόντων ομορφιάς

Τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος είναι φτιαγμένα για να αποθηκεύονται σε θερμοκρασία δωματίου, οπότε η διατήρησή τους σε ψύξη δεν είναι απολύτως απαραίτητη. Ωστόσο, η διατήρηση πραγμάτων όπως οι μάσκες και οι κρέμες ματιών μέσα σε ένα μίνι ψυγείο θα μπορούσε ενδεχομένως να παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους. Η αποθήκευση των προϊόντων στο ψυγείο θα τους δώσει, επίσης, ένα πρόσθετο δροσιστικό αποτέλεσμα -και τίποτα δεν συγκρίνεται με το να περνάτε ένα παγωμένο ρολό νεφρίτη στο πρόσωπό σας.

Ποια προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μπορείτε να βάλετε στο ψυγείο

Μάσκες προσώπουοροίβάλσαμα χειλιώνπέτρες γκουα σά -ό,τι κι αν θέλετε, μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο περιποίησης της επιδερμίδας σας. Λάβετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι δεν θα επωφεληθούν εξίσου όλα τα προϊόντα στο ψυγείο από την ψύξη, οπότε χρησιμοποιήστε την καλύτερη δυνατή κρίση σας για να καθορίσετε ποια από αυτά θα τοποθετήσετε μέσα στο μίνι ψυγειάκι σας.

Γιατί να επενδύσετε σε ένα ψυγείο για τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

Μίνι ψυγείο προϊόντων ομορφιάς

Στο τέλος της ημέρας, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν ένα ψυγείο για τα προϊόντα περιποίησης δέρματος θα ήταν μια αξιόλογη επένδυση στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Για κάποιες, η δροσιστική επίδραση των προϊόντων στο ψυγείο είναι αρκετός λόγος για να αφιερώσουν ένα ολόκληρο μίνι ψυγείο στις κρέμες ματιών και τις μάσκες φύλλων, ειδικά το καλοκαίρι. Για άλλες, το θέμα είναι να προετοιμάσουν το σκηνικό για το τέλειο Instagram story!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Θερινό ηλιοστάσιο: Ξεκινά επίσημα το καλοκαίρι την Τρίτη 21 Ιουνίου – Η μεγαλύτερη μέρα του 2022

xristiana

Πάτρα: Πορεία Και Εκδηλώσεις Από Το Δήμο Για Την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού

xristiana

Πρόσκληση για το Φεστιβάλ Χορωδιών

xristiana