Γίνε εθελοντής στο 10ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

70

27/8/2022

Πρόσκληση σε εθελοντές απευθύνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων για την 10η διοργάνωσή του, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Οκτωβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου 2022, σε φυσική και online μορφή.

Η επιλογή των ταινιών έχει ολοκληρωθεί και περίπου 150 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, animation, ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας θα συγκροτήσουν το κυρίως πρόγραμμα, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα αφιερώματα του Φεστιβάλ.

Συμπληρώνοντας την πρώτη δεκαετία του το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων επιμένει δημιουργικά και αναπτυξιακά ετοιμάζοντας μιας ακόμα Κινηματογραφικής Γιορτής!

Το Φεστιβάλ σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντών και να συμβάλετε στην άρτια πραγματοποίησή του, βιώνοντας παράλληλα την εμπειρία μιας Μεγάλης Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Διοργάνωσης. Μιας Μεγάλης Κινηματογραφικής Γιορτής!

μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, στον αντίστοιχο σύνδεσμο που υπάρχει στο site του Φεστιβάλ, www.chaniafilmfestival.com ή στην παρακάτω φόρμα εθελοντών του CFF https://forms.gle/5xK9PgufrqSsAeKK9

Πηγή: https://www.cretalive.gr