ΚεντρικήΟμορφιά

Ρουζ και κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

31/7/2022

Το TikTok, ομολογουμένως, έχει μετατραπεί σε μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακαλύπτουμε τις τάσεις του μακιγιάζ για τις οποίες διαφορετικά μπορεί να μην γνωρίζαμε ποτέ. Σύμφωνα με το NPR, το hashtag #TikTokMadeMeBuyIt έχει πάνω από 8 δισεκατομμύρια προβολές από τον Ιανουάριο του 2022, όπου μπορούμε να μάθουμε για υπέροχα προϊόντα, αλλά και να ανακαλύψουμε έξυπνα τρικ μακιγιάζ που καταφέρνουν να γίνουν viral επειδή τα αγαπούν εκατομμύρια άνθρωποι.

Ρουζ και κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

Ένα τέτοιο κόλπο μακιγιάζ είναι και η ανάμειξη του ρουζ με το κονσίλερ κάτω από τα μάτια σας. Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ Spencer προκάλεσε αναταραχή όταν μοιράστηκε ένα βίντεο 8 δευτερολέπτων όπου ανακάτευε το ρουζ με το κονσίλερ και είπε: «Αν δεν αναμειγνύετε το ρουζ σας μέχρι την περιοχή κάτω από τα μάτια σας, χάνετε κάτι -απλά το λέω». Κι αυτό γιατί μπορεί να σβήσει αμέσως τους μαύρους κύκλους και να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο φωτεινά, εξηγεί το Byrdie.

Διάσημες celebrities εφαρμόζουν το τρικ

Μάλιστα, η διάσημη makeup artist Ariel Tejada δοκίμασε το συγκεκριμένο κόλπο μακιγιάζ ακόμη και στην Kylie Jenner. Η έντεχνη τοποθέτηση λίγου ρουζ στο κάτω μέρος των ματιών έδωσε στην Jenner ένα φυσικό βλέμμα και μια καθαρή επιδερμίδα, σύμφωνα με το Allure. Αυτό το εύκολο κόλπο μπορεί να σας χαρίσει μια λαμπερή, και ανανεωμένη εμφάνιση. Ποιος θα φανταζόταν, λοιπόν, ότι προσθέτοντας λίγο ρουζ κάτω από τα μάτια σας θα μπορούσατε να αποκτήσετε ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου;

Πώς να δοκιμάσετε την τάση ρουζ- κονσίλερ και γιατί ταιριάζει σε όλες

Αυτή η τάση ομορφιάς του TikTok είναι ένας εύκολος τρόπος για όσες ταλαιπωρούνται με τους μαύρους κύκλους και παλεύουν να βρουν τρόπους για να πουν αντίο στα κουρασμένα μάτια. Μια τάση που μας οδηγεί πίσω στη θεωρία των χρωμάτων, όπου τα χρώματα που βρίσκονται απέναντι το ένα από το άλλο στη χρωματική παλέτα ακυρώνουν το ένα το άλλο.

Σε ένα άλλο βίντεο, o makeup artist Spencer, σύμφωνα με το Byrdie, μοιράστηκε γιατί το ρουζ λειτουργεί τόσο καλά στα μάτια σας, επειδή χρώματα όπως «ροζ, ροδακινί ή κοραλλί» αντισταθμίζουν τη σκοτεινή περιοχή κάτω από τα μάτια με μια απλή τεχνική που ονομάζεται χρωματική διόρθωση. Η makeup artist Lauren Purvis δήλωσε, επίσης, πως «Συνήθως το αποκαλούμε αυτό underpainting, το οποίο δίνει ανόρθωση στο πρόσωπο και προσθέτει χρώμα ταυτόχρονα». 

Ενώ η τάση λειτουργεί εξαιρετικά για όσες έχουν ανοιχτόχρωμο ή μεσαίο τόνο δέρματος, η ίδια συνιστά να προσθέσετε «ρουζ ψηλότερα στο μάγουλο για το ίδιο αποτέλεσμα αν έχετε βαθύτερο τόνο δέρματος». Το μικρό κόλπο έγινε viral και δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που αμέτρητοι makeup artists άρχισαν να μοιράζονται τη δική τους εκδοχή. Για παράδειγμα, η δημιουργός περιεχομένου ομορφιάς Alissia (@makeupbyalissiac) χρησιμοποίησε τον συνδυασμό υγρού ρουζ και κονσίλερ με πινέλο κονσίλερ, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα ροζ ρουζ σε μορφή πούδρας για να το σταθεροποιήσει στη θέση του, σύμφωνα με το Allure.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τυριά για vegan: Ποιους κινδύνους εγκυμονούν για την υγεία

xristiana

Μαλλιά: Πώς να βάλετε σωστά τις τρέσες με κλιπ

xristiana

Η τέλεια απόχρωση για τα νύχια σου το Σεπτέμβρη

xristiana