ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα αφαιρέσεις το fake tan χωρίς να ταλαιπωρήσεις την επιδερμίδα σου

6/7/2022

To fake tan με τη βοήθεια ενός προϊόντος self tan είναι σωτήρια λύση για όλα εκείνα τα κορίτσια που δεν μαυρίζουν εύκολα ή που θέλουν από τις αρχές του καλοκαιριού να έχουν ένα ελαφρώς σοκολατένιο χρώμα. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι μπορεί να δημιουργηθούν αστοχίες κατά την εφαρμογή του, να ξεθωριάσει το χρώμα ή… και να βαρεθείς αυτόν τον τρόπο μαυρίσματος. Ναι, κι αυτό μπορεί να συμβεί!

Τι κάνεις, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση; Αφαιρείς το fake tan, ώστε να είναι ομοιόμορφος ο τόνος του δέρματός σου. Θέλει προσοχή, ωστόσο, στο πώς θα αφαιρέσεις το self tan, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ταλαιπωρήσεις την επιδερμίδα σου από το έντονο τρίψιμο. Δεν χρειάζεται να τρίβεις και να τρίβεις, γιατί τίποτα δεν θα καταφέρεις!
Τα tips για να αφαιρέσεις το fake tan
Ξεκίνα με χυμό λεμονιού και lime

Ανάμειξε χυμό λεμονιού και lime με μαγειρική σόδα και ρίξε το μείγμα πάνω σε ένα σφουγγάρι. Βάλε στον φούρνο μικροκυμάτων το σφουγγάρι για 2 λεπτά, άσε το να κρυώσει κι έπειτα τρίψε ελαφρώς το δέρμα σου.
Μαντηλάκια καθαρισμού

Χρησιμοποίησε μαντηλάκια καθαρισμού για την αφαίρεση του self tan, που δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Το χαμάμ είναι μια λύση

Αν το γυμναστήριό σου διαθέτει χαμάμ, κάνε μια επίσκεψη! Μείνε εκεί για 20-30 λεπτά και μετά τρίψε το δέρμα σου με μια υγρή πετσέτα.

Καστανή ζάχαρη, lime και ελαιόλαδο

Ανακάτεψε καστανή ζάχαρη με ελαιόλαδο και χυμό lime. Τρίψε με το μείγμα την επιδερμίδα σου και μετά με μια πετσέτα που έχεις βουτήξει σε ζεστό νερό πέρασε από πάνω όλο το σώμα σου. Θα κάνεις και απολέπιση, θα αφαιρέσεις και το fake tan με αυτόν τον τρόπο.

Η φροντίδα μετά την αφαίρεση του fake tan
Αφού ολοκληρώσεις με τα παραπάνω βήματα και αφού κάνεις το ντους σου με ένα μαλακτικό αφρόλουτρο, θα πρέπει να φροντίσεις για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Όσο το δέρμα σου, λοιπόν, είναι νωπό και οι πόροι ανοικτοί άπλωσε ενυδατική κρέμα, λαδάκι ή body butter.

Έτσι, θα έχεις απαλό και λαμπερό δέρμα, ενώ θα είσαι έτοιμη να φορέσεις τα mini φορέματα και τις mini φούστες σου με αυτοπεποίθηση!

Πηγή: queen.gr

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ένας σπάνιος πορτοκαλί αστακός διασώθηκε από το προσωπικό ενός εστιατορίου

xristiana

Κακοκαιρία Daniel: Ποιες περιοχές θα δεχθούν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Επικαιροποιημένο δελτίο από την ΕΜΥ

xristiana

Πέθανε η φάλαινα που είχε εγκλωβιστεί στον Σηκουάνα

xristiana