ΚεντρικήΟμορφιά

Πως να απλώσετε το highlighter για να αποκτήσετε ένα φρέσκο και λαμπερό εφέ – Tips που θα σας ξετρελάνουν!

5/7/2022

Το highlighter είναι το προϊόν που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο νεσεσέρ όλων σας αφού μόνο με αυτό μπορείτε να χαρίσετε σε όλο το πρόσωπο φυσική λάμψη και ένα μοναδικό εφέ που αναβαθμίζει το μακιγιάζ, ακόμη και το πιο διακριτικό.

Ακόμη και τα τελευταία χρόνια που έχετε περιορίσει το μακιγιάζ σας στα μάτια αποφεύγοντας τα αγαπημένα σας κραγιόν και τις βαριές φόρμουλες φον ντε τεν -λόγω της μάσκας βεβαίως βεβαίως.

Οι ειδικοί πάντως προτείνουν να το χρησιμοποιείτε καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου κι αν δεν είστε σίγουρες πως το απλώνετε σωστά, μη σκάτε, σας λένε τους βασικότερους κανόνες εφαρμογής ώστε να αποκτήσετε τέλειο, φρέσκο και λαμπερό φινίρισμα. 

https://www.instagram.com/p/CMNI7eNgaPp/?utm_source=ig_embed&ig_rid=073e15f0-dfde-47db-930d-bbcd9698a377

Απλώστε διαφορετικά highlighters: Το ζητούμενο είναι το πρόσωπο να δείχνει λαμπερό με φυσικό τρόπο και όχι να φαίνεται πως έχετε απλώσει το συγκεκριμένο προϊόν.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα μόνο highlighter τις περισσότερες φορές δημιουργούνται μικρές, λαμπερές πινελιές κι αυτό επειδή δεν κάνετε πολύ καλό blending.

Οι ειδικοί προτείνουν να το αναμείξετε με μια πλούσια ενυδατική κρέμα και να το απλώσετε στα σημεία που θέλετε.

Εναλλακτικά εφαρμόστε αρχικά ένα απαλό και ρευστό  highlighter αν θέλετε wet look και στη συνέχεια ένα σε μορφή στικ που θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CMwx2Yunbu7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7646c20e-bf7a-4812-b614-98fa1359caa3

Μην φοβάστε να αναμείξετε τα προϊόντα: Ξεκινάτε με ένα primer σε μορφή σπρέι ώστε το highlighter σε μορφή πούδρας που θα απλώσετε στο τέλος να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα και να κρατήσει τη λάμψη στη θέση της για ώρες.

Ενδιάμεσα εφαρμόστε το ρευστό προϊόν σε ζυγωματικά και μύτη. Ένα μικρό τρικ των make up artists είναι να αναμειγνύουν μικρή ποσότητα ελαίου με το κρεμώδες highlighter ώστε να δημιουργούν το τέλειο εφέ.

Βρείτε το τέλειο προϊόν για εσάς: Κι αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια απαλή φόρμουλα χωρίς υπερβολικό shimmer στη σύνθεση της.

Επίσης καλό είναι να έχει τη μορφή κρέμας που απλώνεται ευκολότερα και μπορείτε με απλές κινήσεις να πετύχετε το τέλειο blending.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Vegan για έναν μήνα: Έτσι θα αλλάξει το σώμα σου

xristiana

Γιατί να μην χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα μετά το βούρτσισμα με οδοντόκρεμα

xristiana

Συναυλία για καλό και… τετράποδο σκοπό στο Χαλάνδρι

xristiana