ΚεντρικήΟμορφιά

Ανανέωση του χρώματος των μαλλιών σου μέσα στο Καλοκαίρι χωρίς κομμωτήριο; Γίνεται!

5/7/2022

Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος και η πισίνα, το χρώμα των μαλλιών σου που τόσο πασχίζεις να είναι πάντα λαμπερό και φρέσκο, αρχίζει να δείχνει μουντό και να χάνει την ζωντάνια του.

Δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζει αυτές τις δυσκολίες, για αρχή, να σου το πούμε αυτό για να μην αγχώνεσαι. Και αφού πάει αυτό το άγχος, έρχεται το επόμενο. Και τι κάνεις τώρα;

Εύλογη η απορία σου, ειδικά αν σκεφτείς ότι και τα κομμωτήρια κλείνουν μέσα στο Καλοκαίρι αλλά και εσύ φεύγεις κάθε Σαββατοκύριακο και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από το τέλειο.

Και ερωτώ, γιατί είμαστε εμείς εδώ; Και απαντώ, για να σου δίνουμε πάντα τις πιο έξυπνες και πρακτικές λύσεις όπως η παρακάτω που μπορεί να εφαρμοστεί στο σπίτι σου όποια στιγμή θέλεις εσύ και τα αποτελέσματά της να σε εκπλήξουν.

Μιλάμε για τις νέες HD Hair Color Refresh Masks της FARCOM που φρεσκάρουν και ζωντανεύουν το χρώμα των μαλλιών, μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι μάσκες ανανέωσης χρώματος HD εφαρμόζονται στο σπίτι και το μόνο που απαιτούν από εσένα είναι λίγα λεπτά από το χρόνο σου.

Και ξέρεις μία ακόμα λεπτομέρεια που θα σε εκπλήξει; Μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε βαμμένα όσο και σε φυσικά μαλλιά!

Πώς τις εφαρμόζεις;

Συγκεκριμένα, φορώντας προστατευτικά γάντια, απλώνεις μια ικανή ποσότητα σε νωπά μαλλιά και κάνεις μασάζ με απαλές κινήσεις σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Αφήνεις για λίγα λεπτά να δράσει, ανάλογα με την ένταση του αποτελέσματος που επιθυμείς, κάνοντας παράλληλα οπτικό έλεγχ0.

Ξεβγάζεις με άφθονο νερό, μέχρι να τρέχει μόνο καθαρό και αυτό ήταν… Είσαι πανέτοιμη!

Το τέλειο είναι ότι οι μάσκες διατίθενται σε τέσσερις αποχρώσεις για καστανάχάλκινακόκκινα και ξανθά μαλλιά, άρα σίγουρα μία από αυτές είναι ιδανική για εσένα.

Πέρα από την ανανέωση χρώματος όμως, οι HD Hair Color Refresh Masks προσδίδουν λάμψη και ταυτόχρονα θρέφουν και περιποιούνται τα μαλλιά καθώς περιέχουν φυτική Κερατίνη, που μεταξύ άλλων συμβάλλει στη μείωση του φριζαρίσματος, ενώ είναι προϊόντα κατάλληλα για Vegan.

Μήπως μόλις σου φτιάξαμε την ημέρα;

Αποκλειστική διάθεση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα καλλυντικών

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Συγκέντρωση – συναυλία για τον Παλαιστινιακό λαό το Σάββατο στο Ηράκλειο

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Δίδυμε, θα αρχίσουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα»

xristiana

Λήμνος: Μάχη με τις φλόγες στις περιοχές Ατσική, Δάφνες και Σαρδές

xristiana