ΚεντρικήΚοινωνικά

ΒορΟινά – Καλό Καλοκαίρι στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace

19/7/2022

Η καλοκαιρινή πρόταση από τα ΒορΟινά μας περιμένει στη βεράντα του ξενοδοχείου Makedonia Palace, την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, στις 20:00 με δωρεάν είσοδο.

Για να ευχηθούμε “Καλό καλοκαίρι“. Για όσες και όσους δεν έχουν φύγει ακόμη για διακοπές, να απολαύσουμε μία όμορφη βραδιά με πολύ καλό κρασί στη Θεσσαλονίκη.

Επιλεγμένοι οίνοι ΠΟΠ και ΠΓΕ από τα οινοποιεία της ένωσης “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος”, μαζί με νοστιμιές του σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου και την εκπληκτική ομορφιά του χώρου με θέα τον Θερμαϊκό, θα είναι στη διάθεσή σας, σαν δροσερό και γευστικό καλοκαιρινό αεράκι.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στη φόρμα που έχει αναρτηθεί από τους διοργανωτές: shorturl.at/bCL69
Ένδυση: βραδινή (cocktail dress / semi formal).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε καταναλωτές-φίλους του κρασιού καθώς και σε επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης, της εμπορίας οίνου, τον τουρισμό και ΜΜΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Ενημέρωση στα κράτη μέλη Ελλάδα-Γερμανία” και είναι συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την Ελλάδα.

Το στυλ, η μοναδικότητα, ο πλούτος των αρωμάτων και των γευστικών χαρακτηριστικών των κρασιών που δημιουργούν οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» προσφέρεται στο κοινό για οινογνωσία αλλά και οινική απόλαυση.

Οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας «ΒορΟινά» με τους οίνους και τα αμπελοοινικά αποστάγματα των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» είναι από τις πλέον δημοφιλείς οινικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα, ανοιχτές στο ευρύ κοινό που αγαπά και επιθυμεί να γνωρίσει το επώνυμο Ελληνικό ποιοτικό κρασί.

Πηγή: https://makedoniapalace.com

Related posts

Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση

xristiana

Πρόγραμμα Εργασιακής Ετοιμότητας Από Το Κέντρο Της ActionAid Στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Λιβερά Κοζάνης: Πώς ένας ηρωικός τόπος μετατρέπεται σε energy storage hub

xristiana