ΚεντρικήΟμορφιά

Θαμπή όψη; Σε ταλαιπωρεί το ξηρό σου δέρμα; Ορίστε τι πρέπει να κάνεις!

5/5/2022

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να κατηγορούσες το κρύο για την ξηρή σου επιδερμίδα και ίσως να είχες και δίκιο, δεν μας βρήκαν και λίγα τον Χειμώνα που μας πέρασε.

Όσο όμως πλησιάζουμε προς το Καλοκαίρι και συνειδητοποιείς ότι αυτό που θέλεις είναι μια υγιής και φρέσκια επιδερμίδα που δεν έχει ανάγκη από τα προϊόντα μακιγιάζ για να λάμψει, τότε αρχίζεις και παρατηρείς ότι η δική σου είναι αρκετά θαμπή, ότι το ξηρό σου δέρμα σε ταλαιπωρεί και ότι πρέπει επιτέλους να κάνεις κάτι γι’ αυτό.

Και εδώ λοιπόν ερχόμαστε εμείς να σου δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και προτάσεις για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την κατάσταση.

Πριν από όλα όμως πρέπει να γνωρίζεις τι έχει συμβεί. Βασικό κομμάτι του δέρματός μας, λοιπόν, είναι το μικροβίωμά του. Σίγουρα έχεις ακούσει και διαβάσει πολλά γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια όμως αναρωτιόμαστε πόση σημασία του έχεις δώσει.

Με λίγα λόγια, για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις καλύτερα, το μικροβίωμα είναι τα βακτήρια που βρίσκονται φυσιολογικά στο δέρμα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής άμυνά του, καθώς προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις.

Αν εσύ λοιπόν χρησιμοποιείς ακατάλληλα προϊόντα για τον καθαρισμό του δέρματός σου, δεν οχυρώνεις την επιδερμίδα σου απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, δεν φοράς αντηλιακό και δεν ενυδατώνεσαι σωστά, τότε το μικροβίωμα διαταράσσεται και παρατηρείς ξηρότητα, ερεθισμό, ξεφλούδισμα, κνησμό, ερυθρότητα και άλλα παρόμοια συμπτώματα.

Και τώρα φτάνουμε στο πιο σημαντικό: Την αντιμετώπιση. Όταν πρόκειται για τέτοια θέματα η επίσκεψη σε ένα φαρμακείο είναι επιβεβλημένη.

Αναζητάς ποιοτικά προϊόντα που θα μπορέσεις να εμπιστευτείς και με την χρήση τους να δεις τα αποτελέσματα που τόσο επιθυμείς. Μία τέτοια σειρά προϊόντων είναι η The Skin Pharmacist της φαρμακευτικής βιομηχανίας ΙnterMed.

Την ξεχωρίζουμε γιατί δημιουργεί φόρμουλες με συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας, πολύτιμες βιταμίνες, ενυδατικούς παράγοντες και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία επιλέγονται προσεκτικά με βάση την τεκμηριωμένη δράση που έχουν για την καλή υγεία της επιδερμίδας.

Ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για εσένα και την θαμπή σου επιδερμίδα;

Η θρεπτική κρέμα για κανονικό ή/και ξηρό ή/και ευαίσθητο δέρμα Probiotics Cream από την The Skin Pharmacist της ΙnterMed δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου και από την ρουτίνα σου, είτε αυτή είναι πρωινή είτε βραδινή.

Η σύνθεση της με ένα κλινικά μελετημένο σύμπλοκο πρεβιοτικών & προβιοτικών, ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος και βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας του μικροβιώματος.

Ακόμα, χάρη στους πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει, χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και διατηρεί την πολύτιμή υγρασία της επιδερμίδας.

Παράλληλα τα εκχυλίσματα ελίχρυσου και επιλόβιου, καταπραΰνουν το δέρμα.

Και επειδή πριν από την κρέμα, πάντα προηγείται ένας εξαιρετικός καθαρισμός, ο Probiotics Cleansing Foam της σειράς Hydra Boost είναι ο ιδανικός καθαριστικός αφρός προσώπου με συνδυασμό πρεβιοτικών και προβιοτικών που απομακρύνει τη συσσώρευση νεκρών κυττάρων διατηρώντας την υγρασία της επιδερμίδας.

Η χρήση του είναι απαραίτητη και πρωί και βράδυ πριν την κρέμα.

Έξτρα χρήσιμα τιπς:

Να είσαι συνεπής στο καθαρισμό της επιδερμίδας σου.

Μην ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό σου!

Να αγαπάς το δέρμα σου!

Για περισσότερες πληροφορίες

Site: https://the-skin-pharmacist.com/

Instagram: the_skin_pharmacist

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Mάθε τα πάντα για το κονσίλερ: Γιατί είναι τόσο πολύτιμο εργαλείο ομορφιάς;

xristiana

Λήμνος: Εντυπωσιακές εικόνες από ανεμοστρόβιλο που “χτυπά” το αεροδρόμιο (video)

xristiana

Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων Δώρων Από Τον Δήμο Θέρμης Για Τα Παιδιά Του Κοινωνικού Παντοπωλείου

xristiana