ΚεντρικήΟμορφιά

Αφαίρεση τατουάζ ή cover up; Διάλεξε τι σου ταιριάζει

20/7/2022

Δύο διαφορετικές μέθοδοι, ένας σκοπός. Η εξάλειψη ενός τατουάζ που δεν θέλουμε πια πάνω μας πλέον είναι εφικτή με δύο διαφορετικούς τρόπους. Πρώτη, η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ εξαφανίζει μέσα σε λίγες συνεδρίες όποια λάθη βιασύνης και νεότητας κάναμε πάνω στο δέρμα μας. Δεύτερη, η λύση του coveruptattooμπορεί να κάνει elevateτο λάθος μας και να το μετατρέψει σε έργο τέχνης.

Όπως κατάλαβες, κανένα λάθος δεν μπορεί να σε ακολουθεί για πάντα. Διάλεξε τη μέθοδο απαλλαγής του, σύμφωνα με τις παρακάτω συμβουλές.

Προχώρα σε αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ αν:

  1. Το τατουάζ είναι σε σημείο που δεν θα έπρεπε

Αν η δουλειά σου ή ο νέος τρόπος ζωής σου δεν σου δίνουν την ευχέρεια να έχεις τατουάζ σε κάποιο εμφανές σημείο, τότε η ολική αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ είναι η μόνη λύση που έχεις. Έτσι, παίρνεις «πίσω» το λάθος που έκανες κάποτε, και το εξαφανίζεις.

  • Το τατουάζ είναι ήδη αρκετά μεγάλο

Σου αρέσει το τατουάζ σου, αλλά το μέγεθός του μάλλον δεν το είχες υπολογίσει σωστά. Αν είναι ένα απλό σχέδιο και όχι κάποιο customαπό κάποιον toptattooartist, τότε αξίζει να κάνεις την αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ.

  • Αισθάνεσαι ότι δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα

Έχεις κάνει το κορμί σου conceptualκαι έχεις αρκετά tattoosπου ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους. Όμως, είναι ένα που σου «μπαίνει στο μάτι». Ίσως το έχεις από μια εποχή που δεν είχες concept κατά νου. Και σε αυτήν την περίπτωση, το λέιζερ είναι σύμμαχός σου.

Προχώρα σε coveruptattoo αν:

  1. Το τατουάζ είναι πρόχειρο και αρκετά μικρό

Ένα μικρό σύμβολο σε ένα «άκυρο» σημείο που το έκανες αυθόρμητα κάποτε, μπορεί τώρα να γίνει έργο τέχνης με νόημα. Βρες τον tattooartist που σε εμπνέει και συμβουλέψου τον για τη «μεταποίηση» του τατουάζ σου.

  • Έχεις σκοπό να κάνεις ένα μεγαλύτερο στο ίδιο σημείο

Πολύ ωραίο το τατουάζ στον αγκώνα, όμως, τώρα θέλεις να κάνεις μανίκι. Ο tattooartist που θα αναλάβει τη δημιουργία του μανικιού, θα λάβει υπόψη το «σημαδεμένο» σημείο, και θα το αναδιαμορφώσει.

  • Δεν έχεις πρόβλημα με το σημείο

Αν θέλεις απλά να πειραματιστείς με μια νέα τεχνική τατουάζ και το παλιό σου σχέδιο δεν σε εκφράζει πια, τότε μπορείς να κάνεις ένα πολύ πετυχημένο coveruptattoo. Ειδικά αν το σημείο ενδείκνυται για τέτοιες μετατροπές, προχώρησε σε αυτές.

Όπως λέμε σε θέματα υγείας «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία», έτσι και στα τατουάζ καλό είναι να έχουμε κάνει εξαρχής τις σωστές επιλογές. Αν πάλι δεν τις κάνουμε, τότε λύσεις υπάρχουν.

Related posts

STARTAB: Δωρεάν Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας για νέους 18-35 ετών!

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Κύπρου

xristiana