ΚεντρικήΟμορφιά

Time for beauty news

11/6/2022

Αγαπημένες μου Αναγνώστριες, εγώ η Χριστιάνα Μητσικούδη ως δημοσιογράφος του www.timeforgoodnews.gr, σας παρουσιάζω μια μάσκα προσώπου από την εταιρεία  www.my7days.gr , που χρησιμοποίησα και μου άρεσαν πολύ. 

Η μάσκα είναι η 7DAYS CANDY Ice Cream Sheet Mask.

Είναι μία μάσκα που φωτίζει ενυδατώνει το πρόσωπό μου,

Οι πρωτεΐνες γάλακτος και το εκχύλισμα φράουλας είναι τα συστατικά που περιλαμβάνονται σε αυτό το υγιεινό επιδόρπιο για να φροντίσουν και να θρέψουν το δέρμα μου.

Είναι Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Τη συγκεκριμένη μάσκα την προμηθεύτηκα από την εταιρεία www.my7days.gr.

”Πίσω από το brand της my7days βρίσκεται ένας νέος επιχειρηματίας με όραμα, που του αρέσει να ξεχωρίζει και να πρωτοπορεί.

Ο κ. Βελονάς Παναγιώτης, ιδιοκτήτης και CEO της εταιρείας BEAUTY VELONAS έφερε στην Ελλάδα το brand της my7days ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, με κύριο μέλημα την πλήρη κάλυψη των αναγκών του αγοραστικού κοινού με ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα, σε τιμές προσιτές σε όλους και τις πιο ελκυστικές συσκευασίες που ακολουθούν τα trend της εποχής.”

Τα προϊόντα αυτά αγαπημένες μου αναγνώστριες τα λάτρεψα, μην ξεχνάτε η κάθε γυναίκα μπορεί φροντίζοντας τον εαυτό της μέσα και έξω να αναδείξει την λάμψη της.

Related posts

Καιρός: Αίθριος με νεφώσεις και τοπικές βροχές

xristiana

Δελτίο καλών ειδήσεων

xristiana

Κυρά-Βασιλική

xristiana