ΚεντρικήΟμορφιά

Cleansing balm: Το προϊόν που θα σου προσφέρει πεντακάθαρο δέρμα

9/6/2022

Το cleansing balm είναι μια αποτελεσματική επιλογή για την αφαίρεση ρύπων και λιπαρότητας, η οποία δεν ξηραίνει υπερβολικά το δέρμα.

To ξεφλουδισμένο, ξηρό δέρμα, ανεξάρτητα από την εποχή, είναι βασικό κίνητρο για να αλλάξεις τη ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σου.

Τα περισσότερα cleansing balms γαλακτωματοποιούνται σε λάδι καθώς κάνεις μασάζ στο δέρμα και προσθέτεις νερό.

Τα cleansing balms είναι ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για την αφαίρεση του μακιγιάζ (και του αντηλιακού) πριν χρησιμοποιήσεις ένα παραδοσιακό καθαριστικό για να καθαρίσεις αποτελεσματικά τους πόρους.

Μερικές φορές, για εξαιρετικά ξηρό δέρμα, όπως για άτομα που πάσχουν από έκζεμα, ένα cleansing balm που χρησιμοποιείται μόνο του μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της υπερβολικής ξήρανσης για τον ασθενή.

Κατά την εφαρμογή του, θα πρέπει να κάνεις μασάζ με ήπιες κινήσεις. Μετά από ένα σχολαστικό μασάζ, ρίξτε λίγο ζεστό ή δροσερό (ποτέ καυτό) νερό ή βρέξε ένα καθαρό πανάκι για να σκουπίσεις απαλά το προϊόν.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το αντρόγυνο και ο νονός του παιδιού

xristiana

14η Γιορτή Μελιού Θεσσαλονίκης 2023 στο Πάρκο Ξαρχάκου

xristiana

Έρχονται Τα «Πράσινα ΤΑΞΙ»: Σκρέκας: «22.500 Ευρώ Για Την Αντικατάσταση 2.000 Παλαιών Ταξί Με Ηλεκτρικά» – Οι Ωφελούμενοι – Αιτήσεις Από 9/1

xristiana