ΖώδιαΚεντρική

25/6: Αξίες και κτήσεις σας απασχολούν σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας ωθεί να ασχοληθούμε με ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες μας, τις πεποιθήσεις μας και γενικότερα με ότι έχουμε κατακτήσει και θεωρούμε «δικό μας», έως τώρα. Η σχέση της με τους Κρόνο και Ουρανό ενδέχεται να κινητοποιήσει συναισθήματα δυσαρέσκειας και να μας βάλει σε σκέψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία ζητούν αρκετή ενέργεια από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σήμερα μπορεί να φέρει εμπνεύσεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα απορροφούν αρκετή ενέργεια ωστόσο καλό θα είναι να τους δώσετε χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή για να τα εξετάσετε κυρίως με κέντρο την ασφάλεια που ζητάτε να έχετε στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή ημέρα σήμερα για δράσεις οι οποίες είναι γειωμένες και καλά οργανωμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα βάλτε προτεραιότητες και μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Ουρανό βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας ζητήματα στο προσκήνιο που σχετίζονται κυρίως με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καθημερινά απλά ζητήματα μπορεί να φαίνονται λίγο πιο δύσκολα σήμερα αλλά αυτό συμβαίνει λόγω της δική σας κυρίως διάθεσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή διλλήματα γιαυτό προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει η τάση να βάλετε εμπόδια από μόνη/ος σας σε κάποιες καταστάσεις γιαυτό θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός οι κινήσεις σας και να συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα κάντε ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι αργά το απόγευμα γιατί το βράδυ μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ολοκληρώσετε σχέδια και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Είμαι έγκυος και ξυπνάω κάθε μέρα μέσα στη νύχτα, τι να κάνω;

xristiana

Κατ’ οίκον εμβολιασμός: Ποιοι εξαιρούνται από το πρόγραμμα-Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας

xristiana

Ηλεία: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ – Στα ανοιχτά του Πύργου το επίκεντρο

xristiana