ΖώδιαΚεντρική

Ο Ερμής στον Ζυγό – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Μέχρι 23 Οκτωβρίου ο Ερμής θα περνά από το ζώδιο του Ζυγού δίνοντας ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους γύρω μας και να συνεργαστούμε με ομάδες ανθρώπων με κοινό όραμα. Θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορούμε ευκολότερα να μπούμε στη θέση του άλλου και να κατανοήσουμε καλύτερα καταστάσεις οι οποίες δεν προχωρούν όπως θα θέλαμε. Η αντικειμενικότητα και η λογική σκέψη θα κυριαρχούν στις δράσεις μας, ωστόσο μια πεποίθηση του Ζυγού πως «ο κόσμος θα έπρεπε να είναι ιδανικά πλασμένος» ενδέχεται να φέρνει απογοητεύσεις ειδικότερα την περίοδο μεταξύ 10/9 – 2/10 που θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος στο συγκεκριμένο ζώδιο (θα αναφερθώ εκτενέστερα σε διαφορετικό άρθρο). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι 23 Οκτωβρίου ανανεώνοντας τον αέρα στον τομέα «σχέσεις και συνεργασίες». Θα είναι μια ιδιαίτερα ευνοική περίοδος για εσάς να επεξεργαστείτε οτιδήποτε λειτουργεί ή όχι μέσα στις σχέσεις σας, να εκφράσετε τις ιδέες και να περάσετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η καθημερινότητά σας αλλάζει και γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα με τη θέση του Ερμή στον Ζυγό μέχρι 23 Οκτωβρίου. Θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στις προσωπικές σας ανάγκες και να κάνετε αλλαγές, ακόμη και σε αισθητικό επίπεδο, στο χώρο εργασία σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πιο οικείο και περισσότερο ευχάριστο για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 23 Οκτωβρίου θα είναι ιδιαίτερα ευνοική για εσάς μιας και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης. Η ομορφιά, η απλότητα και η δημιουργία καταλληλότερων συνθηκών ώστε να νιώθετε πιο όμορα και ευχάριστα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης περιόδου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε προσωπικούς τομείς εστιάζει την ενέργειά του ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι 23 Οκτωβρίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, στην επικοινωνία γενικότερα στοχεύει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού με κέντρο εσάς μέχρι 23 Οκτωβρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε καλύτερα τα δεδομένα που είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και να βρείτε νέους τρόπους να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σε τομείς που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και την υλική σας ασφάλεια θα δώσει την δυναμική του ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 23 Οκτωβρίου. Νέες ιδέες έρχονται για να μπορέσετε να βρείτε καινούργιες πηγές εσόδων και τρόπους να νιώσετε περισσότερο ασφαλής αξιολογώντας και ταξινομώντας τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 23 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει με διάφορους τρόπους ωστόσο ο στόχος θα είναι ένας, να πάρετε προσωπική ικανοποίηση από δημιουργήματα και εγχειρήματα τα οποία θα προβάλετε στο κόσμο γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 23 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πώς πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις που προκύπτουν αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με περισσότερη ευελιξία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, νέους ανθρώπους, απολαβές και νέες εμπειρίες σε κοινωνικό επίπεδο φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 23 Οκτωβρίου με κέντρο εσάς. Ομάδες ατόμων μπορεί να λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά σε σχέδια και στόχους που βάζετε αυτή την περίοδο. Ωστόσο μεταξύ 10/9 – 2/10 θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε νέες δημιουργικές και κυρίως παραγωγικές διαδικασίες θα σας βάλει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 23 Οκτωβρίου, σε τομείς όπως η καριέρα σας. Η επέκταση και η παγίωση είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας σας ωστόσο η ευέλικτη στάση δεν είναι πάντα το φόρτε σας. Με αυτή τη θέση του Ερμή θα σας είναι πιο εύκολο να μπείτε σε αυτή την διαδικασία για έναν συγκεκριμένο στόχο και σκοπό ακόμη και αν υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια ή δυσκολίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερη ευνοική περίοδος για εσάς μέχρι 23 Οκτωβρίου με την θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Η ιδιότητα να μπορείτε να ζυγίζετε τα πράγματα και τις καταστάσεις με ρεαλιστικό τρόπο θα σας φέρνει μπροστά σε αντικειμενικά δεδομένα και θα μπορείτε να επεκταθείτε κατά βούληση επιλέγοντας τον πιο κατάλληλο δρόμο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερες σκέψεις, πρακτικά ζητήματα και βαθιές επιθυμίες φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 23 Οκτωβρίου στην επιφάνεια προς διερεύνηση. Θα σας βοηθήσει επίσης και στην διαδικασία που θα χρειαστεί να κάνετε σχετικά με τους τρόπους που θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτές τις επιθυμίες και προσωπικές σας ανάγκες ακόμη και μέσα από εκκαθαρίσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Related posts

Παρεμβάσεις του Δήμου Καλαμαριάς για την ασφαλή μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία

xristiana

5o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και ΜΗ IDFD

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Λέων, μια σχέση ή συνεργασία μπορεί να σε παιδέψει»

xristiana