ΚεντρικήΟμορφιά

Χρήσιμα tips για να διατηρηθεί το μακιγιάζ σου στο πάρτι όλο το βράδυ

5/6/2022

Είσαι καλεσμένη σε πάρτι και με τίποτα δεν θα ήθελες το glam μακιγιάζ σου να αλλοιωθεί στη μέση της βραδιάς από τη ζέστη και το χορό. Και τίποτα δεν καταστρέφει ένα υπέροχο πρόσωπο περισσότερο από το λιωμένο eyeliner, τη μάσκαρα που τρέχει και το ρουζ που έχει αρχίσει και αφήνει κηλίδες.

Λοιπόν, πώς θα κάνεις το μακιγιάζ του χορού να παραμείνει στη θέση του όλη τη νύχτα, ώστε οι φωτογραφίες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αξίζουν το διπλό πάτημα; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

 1. Προετοίμασε σωστά το δέρμα σου
Το κλειδί για κάθε όμορφο μακιγιάζ είναι το σωστά προετοιμασμένο δέρμα. Εάν το δέρμα σου δεν είναι καθαρό, απολεπισμένο και ενυδατωμένο, δεν θα έχεις μια λεία βάση για το μακιγιάζ σου

2. Διάλεξε προσεκτικά τη βάση σου
Η βάση πλήρους κάλυψης είναι συχνά η επιλογή για γεμάτες glam εκδηλώσεις, όπως ο χορός – αλλά να θυμάσαι ότι εξακολουθείς να θέλεις οι φωτογραφίες του χορού να είναι αντιπροσωπευτικές του αυθεντικού εαυτού σου. Μην φοβάσαι να επιλέξεις μια πιο ελαφριά ή ακόμα και μια ματ ενυδατική κρέμα, αν αυτή συνηθίζεις να φοράς τις καθημερινές. Μάλιστα, μπορείς πριν τη μέρα του χορού, να κάνεις μερικές δοκιμές για να δεις πώς φαίνεται επάνω σου. σ

 3. Σταθεροποίησε το μακιγιάζ σου
Για να βεβαιωθείς ότι το μακιγιάζ του προσώπου σου φαίνεται υπέροχο, φρόντισε να το τσταθεροποιήσεις με μια πούδρα και ένα setting spray.

4. Επίλεξε αδιάβροχες φόρμουλες
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να απλώσεις ένα υπέροχο μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο και λίγες ώρες αργότερα να διαπιστώσεις ότι η μάσκαρά σου έχει μουτζουρωθεί και τα μάτια σου έχουν γίνει σαν του ρακούν. Θα αποφύγεις τα ατυχήματα αν επιλέξεις μια αδιάβροχη φόρμουλα.

 5. Χρησιμοποίησε προϊόντα πολλαπλών εργασιών
Αντί να πάρεις μαζί σου μια τσάντα με όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που μπορεί να χρειαστείς, χρησιμοποίησε ένα προϊόν που θα δώσει φυσική λάμψη στα χείλη, τα μάγουλα και τα βλέφαρά σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μνήμη: Η απλή αναπνευστική τεχνική που δυναμώνει το μυαλό και «νικά» την άνοια

xristiana

Σεισμός κοντά στο Σούνιο – Στη θάλασσα το επίκεντρο

xristiana

Θεσσαλονίκη: Πλημμυρίζει Με Λουλούδια Η ΔΕΘ Λόγω Ανθοέκθεσης

xristiana