ΚεντρικήΟμορφιά

Το μυστικό για σαρκώδη, ζουμερά χείλη

12/6/2022

Μην σκέφτεσαι απαραιτήτως fillers, γιατί τώρα θα μάθεις πώς μπορείς να αποκτήσεις τα χείλη που ονειρεύεσαι εύκολα και φυσικά.
Ο makeup artist της Κim Kardashian, Mario (@makeupbymario) μοιράστηκε στο Ig account του ένα εύκολο tip μακιγιάζ που, φυσικά, έγινε αμέσως viral.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μολύβι χειλιών σε κοντινή απόχρωση με αυτή των χειλιών σου, ίσως έναν τόνο σκουρότερη.

Το μυστικό
Κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο τόξο αλλά και στο κέντρο του κάτω χείλους. Έπειτα, τράβηξε τη γραμμή προς τα πάνω και προς τα μέσα (όταν περιγράφεις το κάτω χείλος) και, αντίστοιχα, προς τα κάτω και προς τα μέσα όταν κάνεις το περίγραμμα του άνω χείλους. Χρησιμοποίησε λίγο κονσίλερ ή το πινέλο με το οποίο εφάρμοσες το foundation για να περάσεις με αυτό τις γωνίες των χειλιών σου και να “σβήσεις” ομοιόμορφα το μολύβι από τις άκρες. Αυτή η κίνηση θα δώσει ένα εφέ lifting στα χείλη και θα τα κάνει να δείχνουν πιο σχηματισμένα και μεγαλύτερα. Τέλος, πέρασε το αγαπημένο σου κραγιόν και τελείωσες!

https://www.instagram.com/p/CdeRXNPhV8A/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ff07d0e9-7daf-4353-b963-d6c1f03cce9d

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή βίντεο: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Θηβαίων: «Φοράμε Κάτι Ροζ, Γυμναζόμαστε & Διώχνουμε Μακριά Τον Καρκίνο»

xristiana

Δήμος Καλαμαριάς: Κολυμβητική Σκυταλοδρομία Για Την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

xristiana

Φιλανθρωπικός αγώνας βουνού «Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ»

xristiana