ΚεντρικήΟμορφιά

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά επιστρέφουν από τα ’90s και αναβαθμίζουν το look!

3/6/2022

Τα it girls του Instagram λένε ναι στα αξεσουάρ μαλλιών, από κλάμερ μέχρι τσιμπιδάκια, τα αξεσουάρ που θυμίζουν έντονα τη δεκαετία του 90 επέστρεψαν στη μόδα και φέτος το καλοκαίρι θα χαρίσουν στα look μας ένα πιο girly αποτέλεσμα.

Είναι μία τάση που μπορεί να προσθέσει πόντους στο γυναικείο στιλ, ενώ ταιριάζει σε κάθε ηλικία αρκεί να έχουμε το κατάλληλο αξεσουάρ, το κατάλληλο hair clip.

Ποιος περίμενε να επιστρέψουν τα κλάμερ και μάλιστα τα μεγάλα που στο κέντρο είναι διακοσμημένα με στρας θα αγαπηθούν τόσο από τα κορίτσια της μόδας; Νομίζω ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι αρχικά βολικό, όταν θέλουμε να μαζέψουμε τα μαλλιά μας για τον οποιοδήποτε λόγο. Από την άλλη είναι μία πρόταση με μοντέρνο χαρακτήρα, οπότε μπορεί να υποστηριχθεί από γυναίκες νεότερης ηλικίας που επιλέγουν πιο funky, modern style. Οι λάτρεις του κλασικού ας περιοριστούν σε ένα πιο μικρό, σε απόχρωση παρόμοια με αυτή των μαλλιών τους, για να μη χάσουν την κομψότητα που χαρακτηρίζει το στυλ τους.

Επίσης τα σσιμπιδάκια μαλλιών με στρας, με πέτρες και με ό,τι υλικό μπορείτε να φανταστείτε θα τα δείτε παντού φέτος το καλοκαίρι.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνα hair looks.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφιών:  https://www.govastileto.gr

Related posts

Η βιταμίνη D μπορεί να είναι σύμμαχος στην πρόληψη της άνοιας, σύμφωνα με νέα έρευνα

xristiana

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

xristiana

Ασφάλεια τροφίμων στην εγκυμοσύνη: Τι πρέπει να προσέχουμε

xristiana