ΚεντρικήΚοινωνικά

“Πώς νικάμε τα ναρκωτικά”: Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα καταπολέμησης των εξαρτήσεων

25/6/2022

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, επικοινωνεί με φορείς, οργανώνει και παρακολουθεί δράσεις για θέματα πρόληψης εξαρτήσεων σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, από ώρα 18:00 έως 21:00, στο χώρο που στεγάζεται το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων ατόμων «Όασις», στην οδό Μοσκώφ 12-Πλατεία Δημοκρατίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, όπως έχει καθιερωθεί η 26η Ιουνίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, θα συνδιοργανώσει Ημερίδα με τίτλο «Πώς νικάμε τα ναρκωτικά», με το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων ατόμων «Όασις».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι προβολή του ρόλου της πρόληψης, η οποία έχει άμεση σχέση με την καλλιέργεια μιας θετικής στάσης ζωής και σε αυτήν δεν χωρούν ούτε οι εξαρτήσεις, ούτε ο φόβος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες υγείας θα αναφερθούν στη μάστιγα των ναρκωτικών και στον διαρκή αγώνα που γίνεται για την καταπολέμησή τους.

Επίσης πρώην εξαρτημένοι θα μιλήσουν για το παράδειγμά και την πηγή της δύναμής τους.

Related posts

Διάλεξη για τη νεοελληνική τέχνη

xristiana

48ωρος Μαραθώνιος Αγάπης

xristiana

Μπορεί ένας χειροπράκτης να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας;

xristiana