ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να κάνετε το κραγιόν σας να διαρκέσει όλη την ημέρα

27/6/2022

Το κραγιόν αποτελεί την τελευταία πινελιά των περισσότερων ρουτίνων μακιγιάζ, αλλά συχνά ξεθωριάζει γρήγορα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κραγιόν είναι ένα βασικό στοιχείο στη ρουτίνα μακιγιάζ της καθεμίας -είτε προτιμάτε τις ανοιχτές και πιο γήινες αποχρώσεις του δέρματος είτε τους πιο τολμηρούς κόκκινους τόνους. Τι πρέπει να κάνετε, όμως, ώστε να το κάνετε να διαρκεί περισσότερο;

Η προετοιμασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του κραγιόν

Το MindBodyGreen, λοιπόν, έχει περιγράψει πώς ακριβώς θα πετύχετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το κραγιόν στα χείλη σας. Το πρώτο κιόλας βήμα είναι να ξεκινήσετε με ένα scrub για τα χείλη, ένα βήμα που συχνά παραβλέπεται. Η makeup artist Joy Fennell μίλησε στο Good Housekeeping για τη σημασία του scrub των χειλιών, τονίζοντας ότι τα απολεπισμένα χείλη θα σας προσφέρουν την ιδανική βάση για ένα κραγιόν με διάρκεια.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ξεθάψετε το lip balm σας -για να βρείτε το καλύτερο lip balm για τα χείλη σας, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στα χείλη σας για να καταλάβετε το επίπεδο ενυδάτωσης που χρειάζεστε. Η makeup artist Jenny Patinkin συνιστά ένα διαφανές βάλσαμο αν θέλετε το πλήρες χρωματικό αποτέλεσμα από το κραγιόν σας, αλλά μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα με ελαφριά απόχρωση για να δημιουργήσετε μια ροδαλή βάση. Αυτό το βήμα απαιτεί λίγη προνοητικότητα και υπομονή, καθώς θα πρέπει να αφήσετε τα χείλη σας για τουλάχιστον 15 λεπτά πριν προσθέσετε οτιδήποτε άλλο. Αν εφαρμόσετε το κραγιόν σας αμέσως μετά το βάλσαμο, το χρώμα δεν θα παραμείνει, οπότε χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να προετοιμάσετε τα μαλλιά και τα ρούχα σας!

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε ένα μολύβι χειλιών (μόλις περάσουν τα 15 λεπτά από την εφαρμογή του lip balm). Είναι σημαντικό να βρείτε ένα μολύβι χειλιών που να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην απόχρωση του κραγιόν σας για μια συνεκτική εμφάνιση. Ξεκινήστε με ένα περίγραμμα και, στη συνέχεια, σκιάστε το liner πάνω στα χείλη σας για πλήρη κάλυψη. Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής του μολυβιού χειλιών πριν από το κραγιόν περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας κατευθυντήριας γραμμής για το πότε θα γεμίσετε με κραγιόν, ενώ θα σας δώσουν και μια ακόμη βάση για όταν αναπόφευκτα ξεθωριάσει η τελευταία στρώση του κραγιόν σας.

Πώς να εφαρμόσετε το κραγιόν για μεγαλύτερη διάρκεια

Τέλος, ήρθε η ώρα για το κραγιόν! Πάρτε την αγαπημένη σας απόχρωση και απλώστε την προσεκτικά, χρησιμοποιώντας το μολύβι σας ως οδηγό. Μην αρκεστείτε σε μία στρώση εδώ -κάντε μερικές στρώσεις για να χτίσετε το χρώμα. Φροντίστε να σκουπίζετε το κραγιόν ανάμεσα στις εφαρμογές, καθώς αυτό είναι που θα ωθήσει τη χρωστική ουσία του κραγιόν στη βάση σας και θα το βοηθήσει πραγματικά να διαρκέσει. Για ένα προαιρετικό τελικό βήμα, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με λιπ γκλος.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Fashion tips για να κάνεις update στο στυλ σου

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Δράσεις Και Αποτελέσματα Του Έργου 4PLUS

xristiana

Στο Π. Φάληρο η Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής O.M.E.P. εν όψει του 74ου Συνεδρίου της Αθήνας

xristiana