ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο μοναδικός Stan έρχεται στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

17/6/2022

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) εξασφάλισαν τον καταξιωμένο μουσικό, συνθέτη και τραγουδιστή Stan Αντιπαριώτη, για μία μοναδική συναυλία την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 21.00 στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι ξεχωριστό!

Το όνομά του συγκαταλέγεται στη λίστα των νεότερων Ελλήνων δημιουργών και καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα fan club, την πιο έντονη δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια του στο YouTube και σε σημαντικές θέσεις στα ραδιοφωνικά charts.

Ο Stan εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό του όνομα, από τα αρχικά του πραγματικού, όταν ακόμα ο ΣΤράτος ΑΝτιπαριώτης ήταν μαθητής στην Πάρο, όπου και μεγάλωσε. Εκεί, έκανε τα πρώτα του όνειρα για τη μουσική που τόσο αγαπά και κατάφερε να ξεχωρίσει με το στυλ του, από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

xristiana

Πώς η μαγειρική μπορεί να βοηθήσει ασθενείς με άνοια

xristiana

Καταγραφή των ενδημικών ειδών χλωρίδας και πανίδας από ΥΠΕΝ και ΥΠΑΝ

xristiana