ΚεντρικήΚοινωνικά

«Θαλάσσια Λουτρά» Για Τους Οικονομικά Ευάλωτους Πολίτες Του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

4/6/2022

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η Διεύθυνση Κοινωνικής  Πολιτικής -Τμήμα Κοινωνικής  Προστασίας, διοργανώνουν «ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΟΥΤΡΑ» για τους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας (δημότες/κατοίκους) και τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών (κοινωνικά παντοπωλεία, σίτιση κλπ), που είναι εγγεγραμμένοι, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα μπορούν να κατατεθούν από τις 6 έως τις 17 Ιουνίου στο Δημαρχείο της πόλης (Λ. Δεκελείας 97, ισόγειο, γραφείο πληροφοριών, από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00).

Τα θαλάσσια λουτρά θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 11 Ιουλίου έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022. 

Οι ενεργοί ωφελούμενοι που είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές μας δομές δεν χρειάζεται να προσκομίσουν κάποιο επιπλέον δικαιολογητικό στην υπηρεσία.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Κι άλλη έρευνα ενοχοποιεί τα πλαστικά δοχεία φαγητού – Συνδέονται με χιλιάδες θανάτους από καρδιά, προειδοποιούν οι επιστήμονες

xristiana

Κάθεστε πάνω από 8 ώρες την ημέρα; Δείτε από τι κινδυνεύετε

xristiana

Γιαούρτι: Τι μπορεί να κάνει η ελληνική υπερτροφή για την επιδερμίδα σου

xristiana