News ΑΜΕΑΚεντρική

Σεμινάριο Ευκαμψίας Με Το Γιάννη Χριστούλα Για Φιλανθρωπικό Σκοπό Υπέρ Του Σωματείου Α.Με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ»

4/6/2022

Σεμινάριο με θέμα τις σύγχρονες μεθόδους ευκαμψίας, το οποίο απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών και προπονητικών επιπέδων, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 στις 18:00 με εισηγητή τον Human Performance Specialist, Γιάννη Χριστούλα.

Η συμμετοχή στο workshop θα πραγματοποιηθεί με την τη μέθοδο “DONATE TO PARTICIPATE” και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το σύνολο των εσόδων πρόκειται να διατεθεί υπέρ των του Σωματείου Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ».

Το σεμινάριο αυτό θα εξοπλίσει τους αρχάριους στις διατάσεις με τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσουν και τους προχωρημένους με θεωρητική και πρακτική γνώση για να εξελίξουν αυτό που ήδη κάνουν. Μέσα από το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν ποιος είναι ο πιο σύγχρονος, γρήγορος και εύκολος τρόπος να γίνουν πιο εύκαμπτοι μέσα από την παρουσίαση διαφορετικών ορισμών και μεθόδων.

Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος, θα προχωρήσουν στην πρακτική εφαρμογή όλων των μεθόδων, βλέποντας τα αποτελέσματα με μία μόνο προπόνηση.

 Στο τέλος οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

 Το Κοσμοράδιο 95,1 στηρίζει το σεμινάριο ως αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 2310 – 820655, Email: info@kentroameasotir.grwww.kentroameasotir.gr

Πηγή: https://www.kentroameasotir.gr

Related posts

Δωρεάν rapid tests

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 15/2

xristiana

Μακρά Covid: Η θεραπεία που αποκαθιστά γεύση και όσφρηση

xristiana