ΚεντρικήΟμορφιά

Βρες το σουτιέν που σου ταιριάζει

11/6/2022

Το σουτιέν σου δεν αρκεί να είναι αισθητικά όμορφο, σέξι, ρομαντικό ή μοντέρνο. Κυρίως πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες για τις οποίες πρωτοδημιουργήθηκε. Και αυτές είναι η καλή στήριξη του στήθους μας για την αποφυγή πόνων και άλλων προβλημάτων.

Χωρίς ενίσχυση
Ένα σουτιέν που εφαρμόζει σωστά και έχει καλή στήριξη θα κρατήσει μακριά τους πόνους από τον αυχένα και την πλάτη. Το στήθος σου έχει κάποιο βάρος, έτσι αν δεν υποστηρίζεται σωστά από έναν καλό στηθόδεσμο, τότε οι μύες του αυχένα και της πλάτης σου θα έχουν επιπλέον δουλειά να κάνουν.

Πολύ σφιχτό
Το σουτιέν σου πρέπει να εφαρμόζει σωστά, αλλιώς μπορεί να αναπτύξεις διάφορες δερματικές αντιδράσεις ή άλλα προβλήματα υγείας. Αν ένα σουτιέν είναι πολύ στενό μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σου. Προσπάθησε να το αποφύγεις αυτό. Ορισμένες έρευνες συνδέουν τα στενά σουτιέν με την κακή κυκλοφορία του αίματος -ακόμη και με τον καρκίνο του μαστού.

100% συνθετικό σουτιέν
Οι τοξίνες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των ρούχων παραμένουν σε αυτά για περισσότερο από ό,τι νομίζεις. Δεδομένου ότι το στήθος σου είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά του σουτιέν. Το βαμβάκι μπορεί να είναι λίγο άκαμπτο και να μην ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, οπότε ίσως χρειαστεί να το αναμίξεις με συνθετικό ύφασμα για να το προσαρμόσειςστην καθημερινή ρουτίνα σου.

Σουτιέν σιλικόνης
Τα σουτιέν σιλικόνης κολλάνε στο στήθος με τη βοήθεια κόλλας. Αυτά τα χημικά υποτίθεται ότι δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Επιπλέον, είναι τόσο σφιχτά που δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα χειρότερο αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, καθώς η κόλλα και ο ιδρώτας μπορεί να προκαλέσουν στο δέρμα φαγούρα και δυσάρεστα εξανθήματα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Εκδήλωση Στήριξης Του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Στον Βόλο

xristiana

3 απλά τρικ για να προλάβεις τις ρυτίδες

xristiana

Λάρισα: Άνοιξε στα δύο η γη και κατάπιε τον δρόμο στο Καλοχώρι του Δήμου Τεμπών

xristiana