ΚεντρικήΟμορφιά

Μικρά μυστικά ομορφιάς

19/5/2022

Relax στο σπίτι και κούρα ομορφιάς. Σίγουρα χρειάζεται, μέσα σε όλες τις άλλες δραστηριότητές σου, να εντάξεις και την περιποίησή σου, τη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών σου, κάνοντας μερικές απλές κινήσεις, που θα σου προσφέρουν όμως πολλά. Πάνω απ’ όλα ομορφιά και διασκέδαση. Για το λόγο αυτό, αν μάλιστα καλέσεις και μια φίλη (ή και περισσότερες) στο σπίτι και κάνετε μαζί beaute και αναψυχή, το όφελος θα είναι πολλαπλό.

Πάμε να δούμε μερικά πολύ χρηστικά tips χάρη στα οποία θα ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

Πρώτες ρυτίδες στο λαιμό;
Για πρόληψη και εντατική θρέψη, άπλωσε την κρέμα ματιών σου και στην περιοχή του λαιμού. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

Ταλαιπωρημένα μαλλιά;
Χρησιμοποίησε για 15 μέρες μετά από κάθε λούσιμο μετάξι, θα τα κάνει λεία και απαλά.

Αλλαγή εποχής; Αλλαγή κρέμας
Όταν ο καιρός από κρύος και ξηρός γίνεται υγρός και ζεστός, επιλέγουμε ενυδατική κρέμα με βιταμίνη Β2 για να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνουμε.

Βάλε βαζελίνη στα νύχια για άψογο μανικιούρ
Όταν κάνεις το μανικιούρ στο σπίτι, εφάρμοσε λίγη βαζελίνη γύρω από το όριο όπου τελειώνουν τα νύχια και αρχίζει το δέρμα. Περίμενε να στεγνώσει το μανικιούρ σου και μετά πλύνε τα χέρια σου – το βερνίκι που έχει πέσει πάνω από τη βαζελίνη θα ξεπλυθεί αμέσως.

Θέλεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα;
Αντί να τραβάς το eyeliner προς τα επάνω στο τελείωμα του ματιού, σύρε το προς τα ζυγωματικά για να πετύχεις «αμυγδαλωτό» σχήμα στα μάτια.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δωρεάν Webinar: Σχολεία Για Όλους – Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων Στα Ελληνικά Σχολεία

xristiana

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας

xristiana

Kαιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Πού περιμένουμε βροχές

xristiana