ΚεντρικήΟμορφιά

Style on the beach: Αυτά είναι όλα όσα θα χρειαστείς

26/5/2022

Eπίλεξε τα σωστά ρούχα κι αξεσουάρ για να δημιουργήσεις το τέλειο beach look και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Η beach bag θεωρείται η it bag της παραλίας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της αφού πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το μαγιό σου. Μία XL shopping bag από ψάθα είναι μία safe επιλογή αφού μπορεί να σε συνοδεύσει άνετα και στις βόλτες σου στο νησί.

Κανένα ζευγάρι παπούτσια δεν είναι είναι τόσο απόλυτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι όσο οι εσπαντρίγιες. Απόκτησε ένα φλατ ζευγάρι και είναι σίγουρο ότι θα τις φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Το καφτάνι είναι πάντα εδώ για να σου χαρίσει σύνολο γεμάτο θηλυκότητα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Είναι το ιδανικό κομμάτι για να το φορέσεις -αντί για παρεό- πάνω από το μπικίνι σου αλλά και το βράδυ με πανύψηλες πλατφόρμες.

Μία εμπριμέ πετσέτα θα συμπληρώσει ιδανικά το μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό σου. Αν πάλι λατρεύεις τα prints επένδυσε σε μία beach towel με έντονα τροπικά μοτίβα.

Το denim σορτς κλασικό κι αγαπημένο είναι πάντα εδώ για να το φορέσεις με το τοπ από το μπικίνι σου κι ένα ανδρικό λευκό πουκάμισο για ένα ποτό στο beach bar αμέσως μετά το μπάνιο σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Culture Hub | Έρχεται στον Πολυχώρο WE

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εντολή στη Chevron να διακόψει την παραγωγή φυσικού αερίου

xristiana