ΚεντρικήΟμορφιά

Hydro Heroes: Οδηγός ενυδάτωσης από την essence

25/5/2022

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας – για να δείχνουμε φρέσκιες και λαμπερές ακόμη και στον καύσωνα! Ο ήλιος, η θάλασσα και η υψηλή θερμοκρασία ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν το δέρμα μας, αλλά στη βασική σειρά της essence Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις ειδικές απαιτήσεις της καλοκαιρινής ρουτίνας ομορφιάς σας. Γνωρίστε τους δικούς μας ήρωες ενυδάτωσης από 100% vegan συστατικά*.

Ειδικοί του skincare – ώρα για σημειώσεις!

HELLO, GOOD STUFF! MOUSSY FACE MOISTURIZER

Το HELLO, GOOD STUFF! MOUSSY FACE MOISTURIZER είναιεμπλουτισμένομενερόμπανάναςκαιπαρέχειελαφριάενυδάτωση. Η αέρινη μους υφή του δίνει ένα αποτέλεσμα σαν ελαφρύ τζελ και απορροφάται γρήγορα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Απλώστε απλά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και αφήστε την να απορροφηθεί για λίγο προτού χρησιμοποιήσετε το HELLO GOOD STUFF! GLOW SERUM PRIMER. Για τέλειο, λείο και ενυδατωμένο δέρμα ακόμη και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού!

Περίπου 4,99€**

HYDRO HERO undereyestick

Ας μην ξεχνάμε και την περιοχή των ματιών: δώστε ένα γρήγορο boost ενυδάτωσης με το HYDRO HERO στικ κάτω από τα μάτια. Ιδανικό για την περιποίηση της επιδερμίδας σας εν κινήσει ή ως προσθήκη στην πρωινή ή βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σας. Το πρακτικό σχήμα stick κάνει τη διαφανή υφή εξαιρετικά εύκολη στην εφαρμογή. Παρέχει επίσης ένα έντονο ενυδατικό, θρεπτικό αποτέλεσμα χάρη στη φόρμουλα που είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη, νιασιναμίδη και αλόη βέρα. Το στικ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή κάτω από το μακιγιάζ.

Περίπου 3,59€**

hydra MATTE lipstick

Το χρώμα συναντά τη φροντίδα – το κραγιόν hydra MATTE δεν εντυπωσιάζει μόνο με την υψηλή απόδοση χρώματος, το δυνατό κράτημα και το ματ φινίρισμα, αλλά επίσης θρέφει τα χείλη με βούτυρο καριτέ, ηλιέλαιο και ένα σύμπλεγμα βιταμινών. Η κρεμώδης υφή έχει ευχάριστη αίσθηση στα χείλη και το σκουαλάνιο και το υαλουρονικό οξύ παρέχουν πρόσθετη ενυδάτωση– έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για συμπληρωματική φροντίδα χειλιών. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό και ακριβές μολύβι χειλιών από την essence για να περιγράψετε τα χείλη πριν εφαρμόσετε το κραγιόν για ένα ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα στο χρώμα. Διαθέσιμο σε 8 υπέροχα χρώματα.

Περίπου 2,99€**

HELLO, GOOD STUFF! GLOW SERUM PRIMER

Το HELLO GOOD STUFF! GLOW SERUM PRIMER είναιεμπλουτισμένομενερόκαρπουζιού. Αποτελείται από 93% φυσικά συστατικά και περιέχει νιασιναμίδη που τελειοποιεί το δέρμα. Η ελαφριά τζελ υφή του μπορεί να εφαρμοστεί σαν ορός και απορροφάται γρήγορα. Το αποτέλεσμα: μια δόση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στη στιγμή. Το δέρμα έχει εξαιρετικά απαλή αίσθηση μετά την εφαρμογή και είναι τέλεια προετοιμασμένο για το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει. Συνδυάζεται τέλεια με την hydrohero 24h HYDRATING TINTED CREAM, αλλά μπορεί να φορεθεί και μόνο του.

 Περίπου 4,99€**

hydro hero 24h HYDRATING TINTED CREAM

Ένααληθινάπολυτάλαντοπροϊόνομορφιάς: η hydro hero 24h HYDRATING TINTED CREAM είναι foundation, ενυδατικήκρέμακαιαντηλιακόσεένα. Η κρέμα BB έχει ελαφριά ως μέτρια κάλυψη που κτίζεται σε στρώσεις και δημιουργεί ομοιόμορφη επιδερμίδα με φρέσκο, φυσικό φινίρισμα. Παράλληλα, η καθημερινή φροντίδα παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία με SPF 20. Η μη λιπαρή σύνθεση, απαλλαγμένη από αλκοόλ, σιλικόνες και άρωμα, αποτελείται από 88% φυσικά συστατικά και είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ αυτό το καλοκαίρι!

Περίπου 4,99€**

HELLO, GOOD STUFF! HAPPY BLISS FACE SPRAY

Clap along if you feel like happiness is the truth… Με το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών, το HELLO, GOOD STUFF! HAPPY BLISS FACE SPRAY εξασφαλίζει κυριολεκτικά καλή διάθεση και χαρούμενα vibes. Αλλά δεν είναι μόνο το φρέσκο, ζωντανό άρωμα που σας ανεβάζει τη διάθεση, αλλά και το γεγονός ότι περιέχει 96% φυσικά συστατικά και νερό εσπεριδοειδών. Το σπρέι χαρίζει ενυδάτωση και είναι ιδανικό για τόνωση της ευτυχίας και της φρεσκάδας εν κινήσει ή ως μέρος της καθημερινής, καλοκαιρινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Περίπου 3,79€**

*Από τον Σεπτέμβριο του 2022, όλα τα συστατικά των προϊόντων essence είναι 100% vegan και φυσικά η essence από το ξεκίνημα της είναι cruelty-free.

**Προτεινόμενη λιανική τιμή.

Related posts

Γιορτή Φασολιού & Τσιρονιού στις Πρέσπες

xristiana

Το πολύ τσάι μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο διαβήτη

xristiana

Ο Κύκλος Βίας Στις Ανθρώπινες Σχέσεις Και Η Ισότητα Των Φύλων

xristiana