ΚεντρικήΟμορφιά

Aυτά είναι τα 4 beauty items που χρειάζεσαι για ένα άψογο μακιγιάζ

20/5/2022

Αν το νεσεσέρ σου είναι γεμάτο με προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρησιμοποιείς σχεδόν ποτέ, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το απόλυτο ξεκαθάρισμα, αφού στην πραγματικότητα χρειάζεσαι μόνο 4 προϊόντα για να δείχνεις πάντα φρέσκια και όμορφη.

 Το σωστό make up

Αυτό το απολύτως απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ – και για το πρωινό αλλά και για το βραδινό- που πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες στο νεσεσέρ μας.
Επίλεξε ένα που ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου αλλά και που θα σου χαρίσει ένα τέλειο κι αέρινο φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργεί το εφέ της μάσκας. Αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή και επιθυμείς εκτός από κάλυψη και ενυδάτωση καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα με ενυδατικά συστατικά.

 Το αγαπημένο σου κραγιόν

Το κραγιόν είναι το μαγικό εργαλείο που μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπό σου στη στιγμή, ακόμη κι αν το υπόλοιπο μακιγιάζ σου κινείται σε πολύ χαμηλούς τόνους. Επίλεξε λοιπόν ένα κραγιόν με ενυδατικά συστατικά για να έχεις απάντα απαλά, ενυδατωμένα και ζουμερά χείλη.

Το ρουζ

Απόκτησε το πολυπόθητο χρώμα της υγείας με το κατάλληλο ρουζ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι πάντα το τελυταίο πράγμα που κάνουμε πριν φύγουμε από το σπίτι. Υιοθέτησε την τεχνική του blending -τα δύο ρουζ μαζί σε δύο κοντινές αποχρώσεις- για να τονίσεις τα μήλα του προσώπου σου.

H μάσκαρα

Αγόρασε την κατάλληλη μάσκαρα για σένα. Δώσε ιδαίτερη προσοχή στο βουρτσάκι αλλά και στη σύνθεσή της. Μία στρώση μάσκαρα είναι αρκετή για να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις βλεφαρίδες σου αλλά οι δύο στρώσεις δημιουργούν πιο έντονο αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός

xristiana

Κρούσμα της γρίπης των πτηνών σε αργυροπελεκάνο στην Κοζάνη

xristiana

Ημερίδα – Πρόληψη Καρδιαγγειακών Παθήσεων

xristiana