ΚεντρικήΟμορφιά

4 προτάσεις για μακιγιάζ αν έχεις να πας σε γάμο

8/5/2022

Η πρόσκληση σε γάμο θεωρείται κορυφαίο γεγονός και οι προετοιμασίες για όλους ξεκινούν νωρίς. Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, πέρα από τα ρούχα που θα βάλεις εκείνη τη μέρα και το χτένισμα που θα επιλέξεις, πρέπει να επιμεληθείς και το μακιγιάζ σου.
Ας δούμε κάποια make up looks που ταιριάζουν πολύ σε μια τέτοια περίσταση.

1. Λαμπερό μπρονζέ μακιγιάζ!
Εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο το καλοκαίρι τότε ένα μπρονζέ μακιγιάζ με λάμψεις είναι η τέλεια επιλογή. Ειδικά εάν είσαι μελαχρινή, ένα τέτοιο look θα αναδείξει πολύ το χρώμα σου. Διάλεξε σκιά και ρουζ σε μπρονζέ αποχρώσεις και κάνε τα χείλη σου να γυαλίζουν με ένα λαμπερό lipstick.

2. Απλό μακιγιάζ σε θερμούς τόνους!
Μια άλλη πρόταση είναι να κάνεις ένα απλό μακιγιάζ σε θερμούς τόνους. Μια ροζ, πορτοκαλί ή κεραμιδί σκιά είναι ότι πρέπει για τα μάτια. Στα χείλη διάλεξε ένα κραγιόν στο ίδιο ή παραπλήσιο χρώμα με αυτό της σκιάς για να πετύχεις ένα αρμονικό μονοχρωματικό look!

3. Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν και eyeliner!
Εάν ψάχνεις για κάτι λίγο πιο έντονο, θα μπορούσες να δοκιμάσεις κόκκινο κραγιόν με eyeliner. Εδώ όμως θέλει προσοχή έτσι ώστε να μην γίνει βραδινό το μακιγιάζ. Μην βάλεις επιπλέον σκιά και ειδικά σκούρα σκιά γιατί μετά το μακιγιάζ δεν θα ταιριάζει για καλεσμένη σε γάμο!

4. Παστέλ τόνοι στο μακιγιάζ!
Φανταστική ιδέα είναι να παίξεις με παλέτες παστέλ χρωμάτων. Βάλε χρώμα στα μάτια με μια χρωματιστή σκιά σε παστέλ τόνους και βάλε προσεκτικά τη μάσκαρα για να αναδείξεις το makeup look.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Νέα Σμύρνη – Ιωνικές Γιορτές 2023: Το αναλυτικό πρόγραμμα

xristiana

Από ποια παιδική ίωση προστατεύει η λήψη βιταμίνης D & ιχθυελαίων στην εγκυμοσύνη

xristiana

Οι ημερομηνίες λήξης των τροφίμων που πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου – Γιατί δεν σχετίζονται με την ασφάλεια

xristiana