ΚεντρικήΟμορφιά

Φον ντε τεν: Κρέμα, υγρό ή πούδρα;

18/5/2022

Είναι το ερώτημα που μας απασχολεί συχνά πυκνά, ιδίως κάθε φορά που αδειάζει το μπουκαλάκι και πρέπει να πάρουμε ένα καινούργιο φον ντε τεν. Η γκάμα τους περιλαμβάνει είκοσι, τριάντα, σαράντα, ακόμη και πενήντα αποχρώσεις με μεγάλη ποικιλία ουδέτερων, ροζ και κίτρινων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Για παράδειγμα, εάν έχεις σκούρο δέρμα ένα σε χρυσαφί απόχρωση θα σε φωτίσει ενώ εάν έχεις κιτρινωπό ένα με ροζ βάση θα σου χαρίσει ζωντάνια. Έτσι, η κάθε γυναίκα, από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν προέρχεται, μπορεί να βρει εκείνο που θα “κάτσει” στο πρόσωπό της “σαν δεύτερο δέρμα”.

Τι ταιριάζει σε σένα
Το φον ντε τεν σε κρέμα προορίζεται για ξηρά δέρματα που έχουν ανάγκη από άνεση. Το υγρό ταιριάζει σε κανονικά και μικρά δέρματα και προσφέρει ένα αποτέλεσμα πιο φυσικό.

Όσο για το φον ντε τεν σε πούδρα ή κόμπακτ, αυτό είναι ιδανικό για τα μεικτά και λιπαρά δέρματα, γιατί τα κάνει να φαίνονται πιο ματ.

Η επιλογή σου θα εξαρτηθεί, λοιπόν, από τον τύπο του δέρματός σου, αλλά και από το πόσο έντονο μακιγιάζ θέλεις να κάνεις.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Dance Challenge Καλαμάτας: Θα Υποδεχθεί Φέτος Την Ομάδα Χορού Dagipolis

xristiana

Δωρεάν διαδικτυακή διημερίδα “Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη”

xristiana

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Από Τον Σύλλογο “Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο”

xristiana