ΚεντρικήΟμορφιά

Το πιο χρηστικό beauty θέμα ever: Δείτε πως θα εξαφανίσετε τους λεκέδες από μακιγιάζ!

9/5/2022

Είμαστε σίγουρες ότι την τελευταία στιγμή και λίγο πριν βγείτε αποκτήσατε ένα λεκέ στα ρούχα σας από προϊόν μακιγιάζ.

Το φον ντε τεν και η πούδρα άφησε τα σημάδια του στο γιακά του λευκού σας πουκάμισου. Σας έπεσε το κραγιόν από τα χέρια και πάνω στη φούστα σας. Ακόμη και με τη μάσκαρα έχετε καταφέρει να λερωθείτε. Ανεξήγητο πως.

Φυσικά αλλάξατε αλλά ως δια μαγείας ακόμη και μετά το πλύσιμο οι λεκέδες παρέμειναν εκεί που ήταν. Είναι επίμονοι και το γνωρίζουμε αλλά υπάρχει τρόπος να τους εξαφανίσετε, μη στενοχωριέστε.

Ας τους δούμε όμως έναν έναν.

Λεκέδες από φον ντε τεν και πούδρα: Θα χρειαστείτε μικρή ποσότητα υγρού για τα πιάτα. Το ρίχνετε στο σημείο που υπάρχει ο λεκές και το βάζετε σε μια λεκάνη με κρύο νερό για λίγες ώρες.

Στη συνέχεια το ξεπλένετε πολύ καλά και βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο να πλυθεί κανονικά.

Λεκέδες από κραγιόν: Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε αλκοόλ και πιο συγκεκριμένα βότκα. Βάζετε μικρή ποσότητα πάνω στο λεκέ και το τρίβετε καλά.

Στη συνέχεια το βάζετε και αυτό στο πλυντήριο για να πλυθεί και να φύγει και η μυρωδιά.

Λεκέδες από μάσκαρα και eyeliner: Δεν ξέρουμε πως ακριβώς καταφέρατε να τους δημιουργήσετε αλλά τέλος πάντων. Εδώ θα χρειαστείτε σπρέι χτενίσματος. Το κλασικό. Ναι εκείνο που χρησιμοποιείτε για να φιξάρετε το χτένισμα σας.

Ψεκάστε στο σημείο που έχετε λερώσει, αφήστε το για λίγο και στη συνέχεια πλένετε τα ρούχα σας. Πάντα στο πλυντήριο.

Λεκέδες από αποσμητικό ή roll on: Ίσως να είναι οι πιο συνηθισμένοι και φυσιολογικοί. Μην απλώστε τίποτα πάνω στο σημείο και κυρίως όχι νερό. Απλά τρίψτε το καλά με τα χέρια σας ή με μια παλιά οδοντόβουρτσα.

Θα δείτε ότι θα δημιουργηθεί μια μικρή ποσότητα σκόνης η οποία με την τριβή απομακρύνεται από το ύφασμα. Αφού σταματήσει να βγαίνει μπορείτε να βάλετε το ρούχο σας για πλύσιμο.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς το «δαχτυλίδι της φωτιάς» θα «σβήσει» 28.300 γιγαβάτ ηλιακής ενέργειας

xristiana

Πανσέληνος στο ΝΟΗΣΙΣ

xristiana

ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Η χρηματοδότηση από το στοίχημα, ανάσα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

xristiana