ΚεντρικήΚοινωνικά

«Συμμετέχω Κι Εγώ Για Μια Ζωή Χωρίς Καπνό»

25/5/2022

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 18:00 στον Βόλο στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στην Εξωραϊστική Λέσχη και στις 2 Ιουνίου στις 18:00 στη Λάρισα, στην αυλή του Μύλου του Παππά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να ενεργοποιήσει μαθητές και γονείς ενάντια στην επικίνδυνη συνήθεια και στις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και της έκθεσης στον καπνό του τσιγάρου.

Μέσα από βιωματικά παιχνίδια, έκθεση ζωγραφικής, αφίσες, μουσικές και θεατρικά δρώμενα οι εμπλεκόμενοι θα κατανοήσουν το κακό που προκαλεί στον οργανισμό η φοβερή αυτή συνήθεια.

Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

Υποδομές για ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ιωαννιτών

xristiana

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θα Λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηλιούπολης

xristiana

Άνοιξαν Οι Αιτήσεις Για Συμμετοχή Στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία Του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana