ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα φαίνεται το πρόσωπό μου πιο λεπτό | 5 μικρά μυστικά μακιγιάζ

18/5/2022

Θέλεις να φαίνεται ότι τα μάγουλά σου έχουν κοψίματα και πιο ψηλά μήλα; Δες τι γνωρίζουν οι μακιγιέρ

Θέλεις να κρύψεις τον όγκο από τα μάγουλά σου και δεν ξέρεις πώς; Κι όμως, υπάρχει ένας πολύ εύκολος και γρήγορος μα και αποτελεσματικός τρόπος που λέγεται μακιγιάζ!

Θέλεις να μάθεις, λοιπόν, πώς θα φαίνεται το πρόσωπό μου πιο λεπτό; Χρησιμοποίησε τα καλλυντικά και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ προς όφελός σου προκειμένου να φαίνεται το πρόσωπό σου πιο λεπτό εφαρμόζοντας τα εξής μυστικά:

– Contouring: Το μαγικό ραβδί του μακιγιάζ έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου με τη σωστή χρήση προϊόντων σε δύο αποχρώσεις. Κάνε τις γνωστές φωτοσκιάσεις και καμούφλαρε όγκο στα μάγουλα ή την μύτη σου, πετυχαίνοντας το απόλυτο φωτογραφίσιμο αποτέλεσμα. Αν πάλι αυτή η διαδικασία σε τρομάζει και φοβάσαι μην δείχνεις σαν κλόουν, τότε τράβηξε με ένα πινέλο μία γραμμή από τα μάτια προς την ρίζα των μαλλιών σου έχοντας προσθέσει λίγη ποσότητα bronzer. Έτσι, το βλέμμα θα δείχνει πιο ανοιχτό και το πρόσωπο πιο λεπτό. 

– Δώσε έμφαση στα μάτια σου: Ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια τραβάει την προσοχή με αποτέλεσμα η προσοχή να αποσπαστεί από το στρογγυλό σχήμα του προσώπου.

– Ένα τέτοιο μακιγιάζ είναι το cat eye look το οποίο όχι μόνο στρέφει το ενδιαφέρον στα μάτια αλλά μεγαλώνει το σχήμα τους δίνοντας την αίσθηση ενός πιο τριγωνικού σχήματος προσώπου

 Ξέρεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα φρύδια και σε αυτό; Φρόντισε να σχηματίσεις ένα καλό τόξο που θα μακρύνει το πρόσωπό σου κάνοντάς το να φαίνεται πιο λεπτό. 

-Κάνε μία χωρίστρα στη μέση των μαλλιών σου. Αυτή “κλέβει” όγκο από τα μάγουλα και μακραίνει το πρόσωπο.

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Στις 20 Μαΐου Έρχεται Το Μεγάλο Event ‘Dance With Us’ Από Την ”Ηλιαχτίδα” Σύλλογος Γονέων Κοζάνης

xristiana

Φλεγμονή: Το ευχάριστο «φάρμακο» που τη μειώνει σε έξι εβδομάδες και δυναμώνει την άμυνα

xristiana

Συμβουλές για να πετύχετε το τέλειο ίσιωμα

xristiana