ΚεντρικήΟμορφιά

Θέλετε να φωτίσετε με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σας; Να τι μπορείτε να κάνετε!

7/5/2022

Κάποιες από εσάς δεν έχετε βάψει ποτέ τα μαλλιά σας και αξίζετε τα συγχαρητήρια μας. Οι περισσότερες έχετε ανοιχτόχρωμο τόνο ο οποίος το Καλοκαίρι με τον ήλιο και τη θάλασσα αποκτούν φυσικές ανταύγειες. Τώρα σας ζηλεύουμε ακόμη πιο πολύ.

Παρ’ όλα αυτά έχετε μπει αρκετές φορές στον πειρασμό να κλείσετε ραντεβού με τον hair colorist αφού θέλετε να φωτίσουν τα μαλλιά σας και να αποκτήσουν μια ξανθιά απόχρωση.

Οι ίδιοι οι hair colorists όμως σας προτείνουν να αφήσετε τα μαλλιά σας στην ησυχία τους και στο υπέροχο φυσικό τους χρώμα. Ούτως ή άλλως θα αναγκαστείτε να τα βάψετε όταν κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα λευκά.

Υπάρχουν άλλωστε πολλοί και φυσικοί τρόπο να τα ξανοίξετε και να τους χαρίστε έναν πιο ανοιχτό τόνο και ταυτόχρονα λάμψη. Και μεταξύ μας τώρα, είμαστε σίγουρες ότι κάποιους τους έχετε ήδη δοκιμάσει με μεγάλη ή μικρότερη επιτυχία.

Οι ειδικοί λοιπόν σας αποκαλύπτουν ποιοι είναι κατάλληλοι για εσάς και ποιους πρέπει να αποφύγετε αφού υπάρχει περίπτωση ακόμη και να θαμπώσουν ή να αφυδατώσουν τα μαλλιά σας.

Μπορείτε να το κάνετε μόνες στο σπίτι με φυσικά συστατικά που υπάρχουν στην κουζίνα και στο ψυγείο σας. Όπως για παράδειγμα ο χυμός λεμονιού. Η παλιά, καλή και παραδοσιακή συνταγή. Καθώς επίσης η μπύρα, το ξύδι, το χαμομήλι και η μαγειρική σόδα.

Αν έχετε ήδη ξηρά μαλλιά καλό είναι να αποφύγετε τη μπύρα και τη σόδα γιατί θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Το χαμομήλι και το λεμόνι είναι ό,τι καλύτερο για εσάς.

Θα απλώσετε το χυμό τους στις άκρες μόνο αποφεύγοντας τις ρίζες οι οποίες έχουν την τάση να κοκκινίζουν με τα συγκεκριμένα συστατικά. 

Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά μάσκες και σπρέι ενυδάτωσης με καρύδα και χαμομήλι στη σύνθεση τους αφού κρατούν κλειδωμένη την υγρασία στην τρίχα και παράλληλα φροντίζουν το νέο, φυσικό σας χρώμα.

Ενώ μία φορά την εβδομάδα σας προτείνουμε να κάνετε μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας με μικρή ποσότητα ελαιόλαδου.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αυτή η αντιγηραντική μάσκα προσώπου είναι καλύτερη και από μπότοξ!

xristiana

Εγκεφαλικό: Επαναστατική ηλεκτροδιέγερση του νωτιαίου μυελού επαναφέρει την κινητικότητα των χεριών

xristiana

Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ότι κρυώνουν περισσότερο; Ο ειδικός εξηγεί

xristiana