ΚεντρικήΟμορφιά

Θέλετε να γίνει το φον ντε τεν σας πιο ανάλαφρο; Τότε ακολουθήστε αυτό το τρικ!

25/5/2022

Το φον ντε τεν που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα είναι λιγάκι βαρύ. Πρόκειται για μια φόρμουλα κατάλληλη για το Χειμώνα που προσφέρει τέλεια κάλυψη.

Ναι, θέλετε ακόμη το συγκεκριμένο φινίρισμα αλλά όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία το πιθανότερο είναι να “λιώνει” σιγά αλλά σταθερά μέσα στη μέρα.

Αν είναι σχετικά καινούριο και δεν θέλετε να κάνετε νέες beauty αγορές μη σκάτε. Όχι, δεν θα το αφήσετε στην άκρη. Θα το απλώσετε και μάλιστα θα έχει ανάλαφρο φινίρισμα κατάλληλο για τους επόμενους μήνες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το τρικ των make up artists που τους σώζει κάθε φορά που θέλουν ένα απαλό και αέρινο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CAsjUF_jHRj/?utm_source=ig_embed&ig_rid=193768a7-ebdc-4a78-8fa5-4e020e596bdb

Απλώστε μικρή ποσότητα φον ντε τεν στο χέρι σας, προσθέστε ελάχιστη ενυδατική κρέμα και αναμίξετε καλά. Στη συνέχεια απλώστε το με το πινέλο ή το beauty blender στα σημεία του προσώπου τα οποία παρουσιάζουν ατέλειες ή γυαλάδες, όπως είναι για παράδειγμα η ζώνη Τ, το πηγούνι, τα ζυγωματικά και η μύτη.

https://www.instagram.com/p/B_VDptvDxPe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4a3c9233-d1c4-496d-aa4e-4d95100c8bc4

Εναλλακτικά μπορείτε να αναμίξετε το φον ντε τεν με μια σταγόνα του αγαπημένου σας ενυδατικού λαδιού για το πρόσωπο. Ειδικά αν το δέρμα σας είναι ξηρό. Στην αντίθετη περίπτωση (αν έχετε λιπαρή ή μικρή επιδερμίδα) ακολουθήστε το τρικ με την κρέμα.

Και κάτι ακόμη: Αν θέλετε δροσερή όψη κρατήστε την ενυδατική σας κρέμα στο ψυγείο, καθ’ όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Δ. Χαλκηδόνος: Ενημερωτική Ημερίδα Για Τη Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων – Μυελού Των Οστών

xristiana

Τέσσερις τρόποι με τους οποίους η γυμναστική μπορεί να βελτιώσει την ψυχική σας υγεία

xristiana

Εμβοές: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο ο θόρυβος των αυτοκινήτων

xristiana