ΚεντρικήΟμορφιά

Γιατί οι make up artists στο TikTok βάζουν ρουζ κάτω από τα μάτια;

13/5/2022

Το ρουζ είναι ένα από τα πιο βασικά βήματα στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας καθώς φωτίζει το βλέμμα μας, κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο ξεκούραστο και δημιουργεί ένα φυσικό lifting εφέ στο beauty look μας.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να εφαρμόσεις το ρουζ, ωστόσο οι make up artists στο TikTok προτείνουν έναν νέο τρόπο.

«Αν δεν κάνετε blend το ρουζ μέχρι το κάτω μέρος των ματιών σας, χάνετε!», λέει ο makeup artist Spencer σ’ ένα βίντεο στο TikTok, που έχει γίνει πλέον viral.

Και αυτό επειδή όπως υποστηρίζει ο Spencer, το ροζέ ρουζ, κρύβει τις μπλε-πράσινες φλέβες που συχνά κάνουν πιο έντονους τους μαύρους κύκλους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές influencers έσπευσαν να δοκιμάσουν αυτό το περίεργο tip. Ανάμεσα σε αυτές και η beauty influencer Alissia C, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο της: «Το να αναμειγνύω το υγρό ρουζ μου με το concealer, μου έχει αλλάξει τη ζωή!».

@makeupbyalissiac

Mixing liquid blush with my concealer has changed my life #BeautyHacks #BeautyReview #makeuptutorial

♬ Under Eye Blush – SPENCER

Τι να κάνετε:

Βάλτε  λίγο ρουζ και concealer κάτω από τα μάτια και κάνετε πολύ καλό blending. Αυτό το κόλπο έχει σκοπό να φωτίσει την περιοχή και να καλύψει τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υγρό ρουζ, μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής: αφού έχετε ολοκληρώσει την βάση σας και έχετε βάλει concealer, κάντε ένα πέρασμα με το blush ψηλά στα ζυγωματικά και κάτω από τα μάτια.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή βίντεο: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τι βάζουν οι Αρειανοί στο ουίσκι τους

xristiana

Mario Dedivanovic: To trick του makeup artist της Kim Kardashian για εφέ λίφτινγκ στα μάτια

xristiana

Θαλάσσια Μπάνια Για Τους Οικονομικά Ευάλωτους Πολίτες

xristiana