ΖώδιαΚεντρική

Ασχοληθείτε με ό,τι σας ηρεμεί – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα ωθώντας μας να ασχοληθούμε με οτιδήποτε ομορφαίνει αυτό που μας πλαισιώνει. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αλλά θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι λόγω του Ερμή ανάδρομου και με διάθεση να κρατηθούν οι ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη περνά απέναντί σας σήμερα ζητώντας να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά τις συνδέσεις και τις φιλίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα που αφορά και είναι ενεργό στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος κινείται στο ζώδιό σας φέρνοντας πολλές νέες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν κυρίως το τελευταίο 4μηνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έχουν έρθει στο προσκήνιο λόγω του Ερμή ανάδρομου και είναι σίγουρο πως θέλετε να τις ταξινομήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά αρκεί να δώσετε χώρο στις καταστάσεις που είναι ανοιχτές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ένα θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας ή γενικότερα με πράγματα ή ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς κινητοποιείται σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας με τον Δία απέναντι μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να ζητήσετε ότι δικαιούστε και αυτό είναι πολύ καλό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να ζήσετε προσωπικές στιγμές θα είναι έντονη σήμερα ακόμη και αν αυτό σημαίνει να είστε απλά κάπου ήσυχα με τον εαυτό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καλή ημέρα για κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές με ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μέσα από την απλότητα σήμερα μπορείτε να κερδίσετε πολλά πράγματα ειδικότερα αν θα χρειαστεί να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα οι οποίες θα θελήσετε να τις εκπληρώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Για Την Τράπεζα Αίματος

xristiana

Ο ΑΣΑ Διονύσου θα ταξιδέψει στην Πάτρα για την 1η αγωνιστική των PlayOut

xristiana

Αιχμαλωτίστηκε και δεύτερη αρκούδα που τραυμάτισε πεζοπόρο στο Τρεντίνο

xristiana