ΚεντρικήΟμορφιά

Ακμή τέλος σε χρόνο dt – Αποτελεσματική θεραπεία μόνο με χυμό λεμονιού

12/5/2022

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με την ακμή σου, τότε ήρθε η ώρα να την ξεχάσεις μια για πάντα. Το YouWeekly.gr σου προτείνει την πιο μοντέρνα θεραπεία για τα σπυράκια, με την οποία χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μόνο χυμό από λεμόνι.

Ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί φαίνεται ότι είναι ωφέλιμο για την υγεία μας με πολλούς τρόπους. Διώχνει τις τοξίνες από το σώμα μας, βοηθάει την πέψη, καταπολεμάει τις λιγούρες, διευκολύνει την απώλεια βάρους, και δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον για να ισορροπήσει το pH του σώματος.

Τι μπορεί να κάνει ο χυμός λεμόνι για την ακμή

Ο χυμός λεμονιού βοηθάει στον μεταβολισμό της όξινης διάθεσης ανακουφίζοντας το σώμα και προφυλάσσοντας από την εκδήλωση της ακμής. Μπορείτε να πλύνετε και το πρόσωπό σας με χυμό λεμονιού.

Αν, από την άλλη, αντιμετωπίζετε πρόβλημα και με τα νύχια σας, το μυστικό βρίσκεται πάλι στο λεμόνι!

Μπορείς να φτιάξεις και σπιτική μάσκα προσώπου με λεμόνι και η επιδερμίδα σου θα γίνει λεία

Αν είσαι από αυτές που φροντίζουν την επιδερμίδα τους και λατρεύουν να κάνουν σπιτικές μάσκες, σας έχουμε την ιδανική προκειμένου η επιδερμίδα να είναι λεία και καθαρή, με μόνο τρία υλικά: Λεμόνι, κανέλα και μέλι.

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε γλυκά, μπισκότα ή πάνω από άλλα φαγητά για να δώσει άλλη γεύση. Το λεμόνι άλλωστε φημίζεται για τη γεύση και τις ευεργετικές του ιδιότητες, ενώ ο χυμός του έχει αγαπηθεί αρκετά από πολλούς ανθρώπους.

Το ήξερες όμως ότι το λεμόνι μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ευεργετικό και για την επιδερμίδα σου; Όταν μάλιστα συνδυάζεται με την κανέλα μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακμή. Μάθε πώς μπορείς να φτιάξεις μία εύκολη, σπιτική μάσκα προσώπου και να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, όπως της αξίζει, ενώ σας έχουμε μια ακόμη σπιτική μάσκα αλλά αυτή τη φορά με γιαούρτι!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κίνδυνος πυρκαγιάς: Πολύ αυξημένος και το Σάββατο 6/8

xristiana

Ο καφές ωφελεί την καρδιά – Τι αναφέρει μελέτη σχετικά με την ποσότητα

xristiana

Η ανθρωπότητα έχει μετατραπεί σε «όπλο μαζικής εξάλειψης», καταγγέλλει ο ΓΓ του ΟΗΕ

xristiana