Αιμοδοσία αύριο σε σχολεία

47

16/5/2022

Την Τρίτη 17/05/2022 και ώρες 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο των σχολείων μας (Στρατή Μυριβήλη 1 – Φυτόκο δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως αναφέρουν οι Διευθυντές Φωτεινή Γρηγορίου – Διευθύντρια ΕΕΕΕΚ Βόλου και Χρήστος Παπαϊωάννου– Διευθυντής 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, «η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται από τους συλλόγους προσωπικού ΕΕΕΕΚ Βόλου & 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων και τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Βόλου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται μεγάλη έλλειψη σε αίμα στο Νοσοκομείο Βόλου και στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας που καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να συμμετάσχουν δίνοντας απλά λίγο από τον χρόνο τους.

Για διευκόλυνση της όλης διαδικασίας και τη διασφάλιση ασφαλούς προσέλευσης, θα ήταν σημαντικό να δηλωθεί -αν είναι εφικτό- η πρόθεση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία στο τηλέφωνο του σχολείου 2421081961 (Γκαγκανιάρα Αγγελική – Γρηγορίου Φωτεινή)».

Πηγή: https://magnesianews.gr