ΚεντρικήΟμορφιά

Time for beauty news

13/4/2022

Αγαπημένες μου αναγνώστριες, εγώ η Χριστιάνα Μητσικούδη, ως δημοσιογράφος του www.timeforgoodnews.gr, σας παρουσιάζω νέα προϊόντα μακιγιάζ από την εταιρεία Rimmel που δοκίμασα και μου άρεσαν πολύ.

Το πρώτο προϊόν για το οποίο θέλω να σας μιλήσω είναι το rimmel-london-maxi-blush.

Είναι ένα ρουζ που προσφέρει στα ζυγωματικά μου ζωηρό χρώμα, είμαι ματ διαρκεί πολλές ώρες μου χαρίζει το χρώμα της υγείας .

Το δεύτερο προϊόν για το οποίο θέλω να σας μιλήσω είναι το Foundation rimmel-london-kind-free-moisturising-skin-tint-foundation.

Είναι ένα make-up ενυδατικό με ελαφριά υφή προσφέρει μέτρια κάλυψη παρόλα αυτά διαρκεί για  ώρες.

Το τρίτο προϊόν για το οποίο θέλω να σας μιλήσω είναι η rimmel-london-wonder-luxe-volume-maskara.

Είναι μία μάσκαρα που δίνεις τις βλεφαρίδες μου τον απόλυτο  όγκο μήκος τέλειο διαχωρισμό, καθώς και εκπληκτικό μαύρο χρόνο.

Το τέταρτο προϊόν για το οποίο θέλω να σας μιλήσω είναι η rimmel-london-kind-free-healthy-look-pressed-powder.

Αυτή η πούδρα δίνει στην επιδερμίδα μου ματ τελείωμα διαρκεί το μακιγιάζ μου σταθερό για πάρα πολλές ώρες.
 

Αποκτήστε φθηνά καλλυντικά μάθετε περισσότερα στο rimmel-london.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την εταιρεία www.parfimo.gr που μου προσέφερε αυτά τα υπέροχα προϊόντα, https://www.parfimo.gr/rimmel-london.

Τα προϊόντα αυτά αγαπημένες μου αναγνώστριες τα λάτρεψα, rimmel-london μην ξεχνάτε η κάθε γυναίκα μπορεί φροντίζοντας τον εαυτό της μέσα και έξω να αναδείξει τη λάμψη της.

Related posts

Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα

xristiana

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana

14ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας

xristiana