ΚεντρικήΟμορφιά

Mirrored manicure

12/4/2022

Η νέα και λαμπερή τάση στο μανικιούρ ονομάζεται mirrored manicure και όπως καταλαβαίνεις τα νύχια αποκτούν το εφέ του καθρέφτη.

Φυσικά δεν μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου εκτός και αν είσαι επαγγελματίας και έχεις τα κατάλληλα βερνίκια και εργαλεία και γνωρίζεις την συγκεκριμένη τεχνική. Μπορείς λοιπόν να αφεθείς στα χέρια της αγαπημένης σου nail artist.

Μπορείς να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου χρώμα σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, να ζητήσεις ένα french manicure με τη λαμπερή λεπτομέρεια στα tips μόνο ή ένα πιο εξεζητημένο nail art αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό.

Σου προτείνουμε μερικές επιλογές που θα σε εντυπωσιάσουν και σίγουρα και δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις.

  1. Rainbow French manicure: Κομψό και απλό με βάση που παραμένει φυσική και τα tips στα κοντά νύχια αποκτούν το τέλειο twist χάρη στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.
  2. Double French: Δυο λεπτές γραμμές στα tips σε χρυσό, μεταλλικό και με mirror εφέ χρώμα χαρίζουν την πιο chic, minimal και λαμπερή ταυτόχρονα όψη. Είναι ένα μανικιούρ που ταιριάζει με όλα τα outfit για κάθε ώρα και περίσταση.
  3. Foil nails: Πρόκειται για το πιο παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερο αλλά καθόλου υπερβολικό look. Τα φύλλα που απλώνονται στα νύχια έχουν τις ωραιότερες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις.
  4. Just red: Το απόλυτο κόκκινο χρώμα που μπορεί να δείχνει γιορτινό αλλά είναι το πιο θηλυκό και fancy ever. Δείχνει υπέροχο σε κοντά περιποιημένα νύχια και μπορείς να το επιλέξεις για πιο γιορτινές περιστάσεις.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com/

Related posts

Η συνταγή για τα πεντανόστιμα ολλανδικά κεφτεδάκια

xristiana

Σκρέκας: Στα 435 εκατ. ευρώ οι συνολικές επιδοτήσεις για το ρεύμα τον Δεκέμβριο

xristiana

Ρεύμα: Συζητήσεις ΔΕΗ-ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την ηλεκτροδότηση της Κρήτης

xristiana