ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Δίδυμε, ήρθε η ώρα να λυτρωθείς από μια κατάσταση που δεν προχωρά πια»

♈️ΚΡΙΟΣ
Ριζικές αλλαγές στα οικονομικά προλογίζει η σημερινή ηλιακή έκλειψη, σε μια βαθύτερη ανάγνωση όμως εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιό σας δείχνει πως κλείνετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας ώστε να κάνετε χώρο για τα νέα που έρχονται! Προσοχή όμως, ανατροπές.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε η ώρα να λυτρωθείτε από μια κατάσταση που πια δεν προχωρά, καθώς προετοιμάζετε το επόμενό σας βήμα με την ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε στόχους, νέοι φίλοι θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσείς κλείνετε λογαριασμούς.

♌️ΛΕΩΝ
Η ηλιακή έκλειψη αγγίζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής ζωής (γάμος) δείχνοντας πως γυρίζετε σελίδα και κάνετε μια νέα αρχή.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλάζετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, ενώ με την σημερινή ηλιακή έκλειψη θα έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα και μέρη… μακρινά!

♎️ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ηλιακή έκλειψη δείχνει πως αλλάζουν πράγματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, οφειλές, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ενώ αντιμετωπίζετε πιο ώριμα τις ανάγκες σας.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δείχνει πως ετοιμάζεστε να περάσετε σε μια νέα φάση μέσα από… αλλαγές!

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και στην ρουτίνα της καθημερινότητας (υγεία) φέρνει αυτή η έκλειψη Ηλίου σήμερα, αλλά χρειάζεται ακόμα δρόμος για την ομαλότητα.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ηλιακή έκλειψη φέρνει ευχάριστα νέα δεδομένα, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα δημιουργικά σας σχέδια (παιδιά), μολονότι δεν θα λείψουν και κάποια… σκαμπανεβάσματα!

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχεται αλλαγή κατεύθυνσης σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου σε ευνοϊκή θέση δείχνει πως αλλάζετε τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και προλογίζονται αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram

Related posts

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana

Σούπα με μαύρα φασόλια

xristiana

Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές

xristiana