ΚεντρικήΟμορφιά

Μαύρα στίγματα: Εξαφανίστε τα ακολουθώντας 4 συμβουλές των ειδικών!

30/4/2022

Τα μαύρα στίγματα είναι ενοχλητικά και κάνουν την εμφάνιση τους πολύ συχνά ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα.

Γνωρίζουμε ότι επισκέπτεστε την αισθητικό σας πολύ συχνά ενώ απλώνετε τις ειδικές ταινίες ειδικά στην περιοχή της μύτης όπου συγκεντρώνονται συνήθως.

Παρ’ όλα αυτά επιμένουν κι εσείς δεν έχετε πλέον υπομονή. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχουν τρόποι να τα εξαφανίσετε και μάλιστα είναι απλοί. Αρκεί να είστε τυπικές και να τους ακολουθήσετε. 

Κανόνας 1ος: Αρχικά πρέπει να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας πρωί και βράδυ με ένα προϊόν που περιέχει AHA και BHA στη σύνθεση του.

Είναι τα μοναδικά συστατικά που αντιμετωπίζουν δραστικά τα μαύρα στίγματα και δεν επιτρέπουν την εμφάνιση τους.

Κανόνας 2ος: Φοράτε πάντα αντηλιακή κρέμα προσώπου. Και όταν λέμε πάντα το εννοούμε. Χειμώνα -Καλοκαίρι κάθε πρωί.

Οι ακτίνες του ήλιου εκτός από πρόωρη γήρανση είναι εκείνες που επιδεινώνουν το πρόβλημα των μαύρων στιγμάτων. Προστατεύστε λοιπόν την επιδερμίδα σας με ένα αντηλιακό που έχει υψηλό δείκτη προστασία και μη φοβάστε τίποτα.

Κανόνας 3ος: Θα πρέπει εκτός από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, μία ή δύο φορές την εβδομάδα να απλώνετε μια μάσκα που είναι κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας σας και αντιμετωπίζει παράλληλα την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων.

Εμπιστευτείτε την αισθητικό σας  την οποία πρέπει να επισκέπτεστε τουλάχιστον μία φορά στους 3 μήνες ώστε να σας κάνει έναν σωστό, βαθύ καθαρισμό προσώπου.

Κανόνας 4ος: Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ιδανικά, πρέπει να αποφεύγεται τροφές που περιέχουν πολλά λιπαρά και να την εμπλουτίσετε με φρούτα, ψάρια και λαχανικά. Παράλληλα πρέπει να πίνετε πολύ νερό και τσάι.

Η σωστή διατροφή εκτός από την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων θα χαρίσει στην επιδερμίδας φυσική λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και απαλότητα.

Φυσικά συνεχίζετε να  χρησιμοποιείτε τα ειδικά patches τα οποία είναι αποτελεσματικά αλλά αποτελούν μια λύση της στιγμής αφού δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα σε βάθος.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

5η Επίδειξη Μόδας AMEA Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana

«Χελιδονίσματα» στις γειτονιές της Νίκαιας

xristiana

Πόνοι στις αρθρώσεις: Τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη του κουρκουμά

xristiana