ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να φορέσεις τους γήινους τόνους που αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις της Άνοιξης;

12/4/2022

Αυτή την άνοιξη προσθέτουμε πολύ χρωμα στην ντουλάπα μας αλλά και πολλές γήινες αποχρώσεις που έρχονται για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά looks. Η Danielle Bernstein μας δείχνει 10 συνολάκια σε γήινους τόνους που θα σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στυλ σου.

Πρόσθεσε στην ντουλάπα σου μερικά crop tops σε γήινους τόνους και συνδύασέ τα με τα αγαπημένα σου baggy jeans.

Το χακί είναι ακόμα ένα χρώμα που θα δούμε πολύ αυτή την άνοιξη και σε αυτό το look η Danielle συνδυάζει το φαρδύ παντελόνι της με ένα κροκ top στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Το outfit ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι chunky sandals και shoulder bag.

Το μπεζ παραμένει μία τις αγαπημένες αποχρώσεις και είναι ένα χρώμα που μπορείς εύκολα να φορέσεις εντός και εκτός του σπιτιού.

Το αγαπημένο μας καφέ κυριαρχεί για μία ακόμα σεζόν και σε αυτό το outfit η Danielle συνδυάζει την φόρμα της με ασορτί φουτεράκι και shopping bag.

Τα cargo παντελόνια επιστρέφουν στην γκαρνταρόμπα μας και η Danielle φοράει το δικό της με καφέ top, καφέ τσαντάκι με animal print και sneakers.

Για μία βραδινή έξοδο συνδύασέ τη φούστα σου με ένα στενό tank top σε γήινη απόχρωση και ένα crop μπλέιζερ όπως ακριβώς κάνει γνωστή influencer.

Το μουσταρδί, το σκούρο μπεζ, και όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου επιστρέφουν δυναμικά και έρχονται για να δώσoυν λίγο παραπάνω χρώμα στις εμφανίσεις μας.

Φέτος δείχνουμε την αδυναμία μας στα πιο σκουρόχρωμα τζιν παντελόνια και τα συνδυάζουμε με φουτεράκια σε γήινους τόνους και αμάνικα puffer τζάκετ για δυναμικά και κομψά casual look.

Επένδυσε σε μία κομψή καμπαρντίνα που θα ολοκληρώσει τελικά θα ανοιξιάτικο στιλ σου.

Τα ταγιέρ που αποτελούνται από μίνι φούστες και άνετα σακάκια είναι τέλεια για κάθε περίσταση και μπορεί να φορεθούν από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στη βόλτα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

6ο Σχολείο Υπέρτασης – Υπέρταση: Θεωρία Και Κλινική Εφαρμογή

xristiana

Το viral trend που θέλει να σχηματίζεις “ψεύτικα λακκάκια” στο πρόσωπο!

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 30/11

xristiana