ΚεντρικήΟμορφιά

Μακιγιάζ: Το μυστικό που θα κάνει το μπούστο σου να ξεχωρίζει!

20/4/2022

Πόσες φορές έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου και έπειτα παρατηρείς ότι υπάρχει διαφορά με το λαιμό αλλά και το μπούστο σου;

Για μια ακόμα φορά λοιπόν θα πρέπει να σου θυμίσουμε να μην ξεχνάς το λαιμό, το μπούστο αλλά και τα αυτιά σου καθώς αποτελούν σημεία που πάντα κάνουν την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, ξεκινώντας από μία μικρή συμβουλή, να περνάς το πινέλο με το οποίο εφαρμόζεις το foundation και από τα αυτιά αλλά και από το λαιμό.

Όσον αφορά στο μπούστο, το αφήσαμε απ’ έξω γιατί έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου ένα φανταστικό τιπ το οποίο θα κάνει την συγκεκριμένη περιοχή να φαίνεται και ομοιόμορφη αλλά και σούπερ λαμπερή. 

Θυμάσαι μία εμφάνιση της Kim Kardashian που είχε διασχίσει το κόκκινο χαλί δείχνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι υγρή από τα μαλλιά μέχρι και το μπούστο; Αν όχι την βλέπεις παρακάτω και ήταν από το Met Gala με δημιουργία Mugler.

Αυτό λοιπόν μπορείς να πετύχεις κι εσύ αν ακολουθήσεις βήμα -βήμα αυτά που έχουμε να σου πούμε.

https://www.instagram.com/p/BxJMGe2nKrv/?utm_source=ig_embed&ig_rid=833b57c9-5f5d-412d-b10b-581aea5aa385

Λοιπόν, εφόσον ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου και παρατηρήσεις ότι όλες οι περιοχές που είναι εκτεθειμένες έχουν την ίδια απόχρωση, συνδύασε λίγο από το ξηρό έλαιο που χρησιμοποιείς για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου με δύο σταγόνες από το αγαπημένο σου highlighter.

Με ένα πινέλο, ένωσε τα δύο αυτά υλικά και εφάρμοσε τα σε όλη την επιφάνεια του μπούστου σου.

Extra tip:

Αν θεωρείς ότι το μπούστο έχει διαφορετικό χρώμα από το πρόσωπο, τότε πρόσθεσε μία σταγόνα από το foundation που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων θα απογειώσει το look σου αφού το μπούστο σου θα δείχνει και λαμπερό -ενώ παράλληλα θα είναι ενυδατωμένο -και με μία ελαφριά ψευδαίσθηση υγρού, αφού το ξηρό έλαιο χαρίζει αυτό το εφέ.

Όταν δοκιμάσεις αυτό το τιπ, περιμένουμε εντυπώσεις!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καιρός: Πρώιμο καλοκαιράκι με άνοδο θερμοκρασίας

xristiana

«Η προστασία του Δάσους στο Ελληνικό Σύνταγμα»: Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Δασών στο ΑΠΘ

xristiana

Διατροφή: Ποια μας ομορφαίνει;

xristiana