ΚεντρικήΟμορφιά

Sleepy eyes: Η νέα τάση στο μακιγιάζ των ματιών που κάνει θραύση στο TikTok

29/8/2022

Τα sleepy eyes είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ των ματιών, και έχει κάνει θραύση στο TikTok kai υπόσχεται βλέμμα που σαγηνεύει.

Στα sleepy eyes η σκιά πρέπει να ακολουθήσει μία παράλληλη με τα μάτια ευθεία γραμμή κι όχι μία κλίση προς τα πάνω. Έτσι θα επιμηκύνετε τα μάτια τόσο όσο να φαίνονται σχεδόν κλειστά, δίνοντας την αίσθηση ενός ήρεμου βλέμματος.

Για τις πιο τολμηρές, μπορείτε ακόμη και να παραλείψετε το concealer, ή να ενισχύσετε το look με μία σκούρα σκιά κάτω από τα μάτια, δίνοντας έτσι ένα εικονικό εφέ σκούρου κύκλου.

Πως να κάνετε τα sleepy eyes;

Αρχικά, τοποθετείστε λίγη σκούρα σκιά ματιών στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου και με τα μάτια σας ανοιχτά, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι και τραβήξετε μια γραμμή από την εξωτερική γωνία και προς τα έξω. Συνδέστε αυτή τη γραμμή με την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας, δημιουργώντας έτσι ένα μαύρο wing. Στη συνέχεια, τοποθετήστε μολύβι ματιών μέχρι τα ¾ του κάτω μέρους των ματιών σας και αναμείξτε το για να πετύχετε αυτό το μουτζουρωμένο smokey look.

Σε αντίθεση με τα siren eyes που απαιτούν αρκετή ακρίβεια, στα sleepy eyes δεν χρειάζεται να είστε τόσο προσεκτικές στις κινήσεις σας. Είναι ένα look πιο grungy και λιγότερο επιτηδευμένο.

@naomijon

should this be a new trend? inspired by @elpltt_ & @hayleybuix 💗 #makeup #sleepyeyes

♬ original sound – <3

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή βίντεο: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καρκίνος του δέρματος: Τα συμπτώματα και τα σημάδια που θέλουν προσοχή – Ειδικός εξηγεί

xristiana

Eurostat: Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές σε ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο στις χώρες της ΕΕ

xristiana

Όλη Η Λάρισα, Γίνεται Μια Μεγάλη Αγκαλιά

xristiana