ΚεντρικήΥγεία

Τα οφέλη της κατανάλωσης σκόρδου τον χειμώνα (video)

11/3/2022

Τον χειμώνα είναι ακόμη πιο σημαντικό να προστατεύετε το ανοσοποιητικό σας.

Η αλυσίνη, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό του σκόρδου, έχει αντιβακτηριδιακές, αντιιικές, αντιμυκητιασικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα και έχει την ικανότητα να ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Για όλα αυτά και πολλά ακόμη προστατεύει τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Δείτε αναλυτικά γιατί πρέπει να τρώτε σκόρδο τους κρύους μήνες του χρόνου:

Πηγή: Natural Cures

Πηγή: https://www.onmed.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ειδικευόμενοι νοσηλευτές: Λήγουν άμεσα οι συμβάσεις τους – Αναζητείται λύση για την παραμονή τους στο ΕΣΥ

xristiana

7th Business Forum Greece-Sweden Climate Action: Challenges And Solutions

xristiana

Ενημερωτική ημερίδα για την αντιμετώπιση παθήσεων εγκεφάλου & σπονδυλικής στήλης

xristiana