ΚεντρικήΜαγειρική

Λιγκουίνι με αβοκάντο, ντομάτα και λάιμ

12/3/2022

Υλικά

  • 115 γρ. λιγκουίνι ολικής αλέσεως
  • 1 λάιμ, το χυμό και το ξύσμα
  • 1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • Φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.Βήμα 2Εν τω μεταξύ, βάλτε το χυμό και το ξύσμα λάιμ σε ένα μεσαίο μπολ με το αβοκάντο, τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι και το τσίλι (αν το χρησιμοποιήσετε) και ανακατέψτε καλά.Βήμα 3Σουρώστε τα ζυμαρικά, ρίξτε τα στο μπολ και ανακατέψτε καλά.Βήμα 4Σερβίρετε αμέσως ενώ είναι ακόμα ζεστά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας – Σακχαρώδης Διαβήτης: Από τη θεωρητική γνώση στην κλινική εφαρμογή των σύγχρονων Κατευθυντήριων Οδηγιών

xristiana

Κλιματική αλλαγή: Αυξάνει τον κίνδυνο για τους πνεύμονες – Ποιοι είναι πιο ευάλωτοι

xristiana

DIY: 3 σπιτικές μάσκες μαλλιών για τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά το καλοκαίρι!

xristiana